Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polska w grupie smierci nie mamy szans

Polecane posty

Gość gość

1. Wiedziałam że z afryka nie ma szans, oni sa olbrzymi i szybko biegaja, nasi ledwo czlapia. 2. Kolumbia, pilka nozna w tych laty oskich krajach jest na wysokim poziomie, nie maja smartfonow wiec od dziecka graja w pilke, w dodatku maja narkotyki. Pytanie ile przegramy? 3. Japonia - nie sa olbrzymi ani nie maja tradycji pilkarskich ale maja niesamowite technologie, hentaie z mackami i yaoie, a takze tsbuase ozore, kapitana orla, nie mamy szans, moze nawey zamiast ludzi beda grac roboty? :(

Gość gość
Bez przesady.

Gość am_Dyzio
każdy przedszkolak w zerówce o tym wie, co oznacza gra zespołowa i na czym polega gra w piłkę nożną , że należy szybko biegać, stworzyć akcję przed bramką i bramkę strzelić lub szybko się wycofać , gdy kondycji brak do biegania to należy zejść z boiska a jak wiadomo, polskim piłkarzom brak kondycji do biegania , polscy piłkarze wchodzą na boisko aby zdobyć brawa za to, że się pokazali publicznie, liczą na kilka fotek oraz na zbliżenia do kamery , wymiana proporczyków i teraz na boisku oczekiwanie na kelnera, dlaczego kelner jeszcze nie przyniósł browara do mojego stolika na boisku , to jest skandal ! a kolejny polski piłkarz się wkurza, przecież zamawiałem beczkę piwa gruzińskiego a podali piwo mołdawskie , to jest skandal ! a piłka w grze, Senegalczycy nacierają a kolejny polski piłkarz stanął na linii bramkowej i powiedział , jeżeli nie zobaczę wagonu złota w sztabkach 1 kilogram każda to nie gram i pokazał gest Kozakiewicza , kolejni piłkarze dołączyli do protestu i każdy chciał wagon złota na bocznicy przed swoim domem a bramka pusta, wynik meczu to : SENEGAL 1387 - Polska 0 , mogło być więcej ale SENEGAL strzelał w słupki !