Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dwa razy usnęła ciążę

Polecane posty

Gość gość
17:29 Mama mnie urodziła, bo chciała. Ja miałam 2 aborcję, bo tak chciałam i nie mam wyrzutów z tego powodu.

Gość gość
Moja znajoma nigdy nie chciała mieć dzieci,ale za późno odkryła że jest w ciąży,bo do 3 miesiąca miała okres a potem za późno na aborcję. Zostawiła dziecko w szpitalu,ale jej rodzice mimo to zabrali dziecko bo bali się skandalu. Poza tym myśleli że jak dziecko będzie w domu to ona stopniowo je pokocha. Ale stało się wręcz przeciwnie. Była zima i kobieta specjalnie cały czas otwierała okno żeby dziecko się przeziębiło i zmarło. I tak się niestety stało. Czyli dopięła swego tyle że innym sposobem. Dla mnie to prawie to samo co aborcja. Jak kobieta nie chce dziecka to zawsze znajdzie sposób by się go pozbyć.

Gość gość
21:15 A w tej bajce były smoki? Dziecko zmarło od otwierania okien tego jeszcze nie było hahahahahahahahahaha

Gość gość
Ale z ciebie laik skoro nie wiesz że jak zimą kładziesz noworodka nocą przy otwartym oknie a temperatura to duży mróz to dziecko może dostać zapalenia płuc i umrze. Szczególnie jak nie trzeba będzie leżeć w szpitalu tylko lekarz przepisze leki i odeśle do domu. Kobieta nienawidząca dziecka nie będzie podawać leków,dalej otwierać okno a dziecko umrze z wychłodzenia. Nie dało rady zrobić aborcji ani zostawić w szpitalu więc cwaniara pozbyła się dziecka niby przypadkowym sposobem-dziecko zmarło. Kazdy sposób jest dobry jak kobieta nie chce dziecka.

Gość gość
mądra siostra

Gość gość
Jako laik wiem, że zapalenie płuc nie bierze się od otwierania okna tylko od bakterii lub wirusów. Więc przestań opowiadać bajki.

Gość gość
Mądra siostra? Dla mnie pospolita zbrodniarka. Szkoda że jej nie wyskrobali. A może ona po skrobance wyskoczyła z wiadra?

Gość gość
a co to was kuźwa obchodzi, ze ktoś usuwa, ma taki kaprys to może sobie to robić, jej macica i jej sprawa

Gość gość
a tym bardziej teraz, dla tych co zajdą w ciążę nie mając więcej dzieci, bo i tak jak urodzą te dzieci będą z głodu umierać bo jako jedynakom nie należy sie 500+i według pisowców nie powinny żyć. Także jedynaki są usuwane zgodne z procedurą pisowską, bo 500+ należy sie ale już od drugiego dziecka

Gość gość
23:27 Skończ już, bo nudna jesteś. Trzeba było się kształcić i znaleźć porządną pracę, a nie rozkładać nogi przed pierwszym lepszym Sebą spod monopolowego to by Cię było stać na utrzymanie dziecka. Ja mam jedno, nie mam 500+ i nie płaczę, bo zanim się rozmnożyłam to pomyślałam o zapewnieniu porządnego bytu.

Gość gość
Żadna religia,nie tylko chrześcijaństwo ale i islam,buddyzm,judaizm i hinduizm nie wybaczy usunięcia ciąży. W dawnej ludowej gwarze taką kobietę nazywano zmorą,więc poganie też to potępiali.

Gość gość
Miałaś aborcję? Chcesz porozmawiać? Chat - e-mail - telefon zaufania w w w. netporadnia.pl