Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to jest? Pomóżcie

Polecane posty

Gość gość

Jak to jest dziewczyny z tymi testami? Niby wykrywają 6-7 dni po zapłodnieniu. Wiem tez ze negatywny wynik przed terminem ewentualnej miesiączki jeszcze nie przesadza sprawy. Doradźcie cykle 26-29 dni zależy owulacja w 15 dniu cyklu potwierdzona monitoringiem. Kiedy najwcześniej mogę zrobić test? Którego dnia cyklu. Wiem ze najlepiej po terminie jak miesiączka nie przyjdzie ale jestem niecierpliwa

Gość gość
3 dni przed spodziewaną @, nie ma sensu robić. Ewentualnie dzień przed, ale nie wcześniej. Ja myślałam, jak Ty i tylko marnowałam testy. Wtszedł pozytywny dzień przed@, a 3 dni przed, był negatywny.

Gość gość
Jak jesteś niecierpliwa i/lub masz za dużo pieniędzy możesz robić do terminu spodziewanej miesiączki i pięć testów dziennie. Tylko pytanie po co?

Gość gość
6-7 dni po owulacji-to jeszcze nie wykryje. Mnie wyszedl pozytywny 10 dni po owulacji/stosunku (byl tylko jeden w cyklu wiec wiem dokladnie kiedy sie udalo), od razu poszlam na bete i byla na granicy wykrywalnosci ciazy (ciaza 0d 5 ja mialam 6). ja uzywalam czulego testu First response -druga kreska wyszla bardzo blada, ale udalo sie. Coreczka ma juz 8 miesiecy :)