Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Janka45

Szukam psychiatry, psychoterapeuty w Trójmieście

Polecane posty

Gość Janka45

Mam problem w rodzinie, od lat mój najstarszy syn stosuje metody zastraszania młodszego rodzeństwa, wymuszania na mnie różnych uległości, doprowadza często do awantur i agresji fizycznej, czujemy jego przewagę i boimy się jego zachowań. Wychowuję 3 dzieci sama po rozwodzie. Już nie panuję nad tym, a chciałabym pomóc synowi bo jest młody i może ułożyć sobie stabilne życie. Do kogo się zwrócić, potrzebuję kogoś, kto podpowie mi jak nakłonić syna do leczenia i zmiany postępowania?

Gość Wilkuś
Polecam skorzystać z pomocy bardzo dobrego z certyfikacjami, kompetentnego psychiatry, psychoterapeuty pana dr Piotra Sowińskiego, który przyjmuje w Rumi. Jego wiedza i doświadczenie na pewno pomoże w znalezieniu mądrych rozwiązań dla Pani i syna, który być może po psychoterapii odkryje w sobie źródło takiego postępowania i zmusi to do autorefleksji.

Gość Agata _1
Może warto skorzystać z pomocy pana doktora Sowińskiego. Ja cierpię na depresję i zmieniałam kilku psychiatrów, ale ten wydaje mi się najbardziej rozsądny, mądry. Na wizytach zawsze coś nowego wnosi, stosuje nowoczesną terapię, ma ogromną wiedzę i wyczuwam w kontaktach kompetentność i profesjonalizm. W moim odczuciu dostrzegam pozytywne zmiany i wyciszenie zaburzeń. Polecam

Gość Stefan 61
Już nie mogłem dłużej żyć w toksycznym związku małżeńskim. Potrzebowałem pomocy psychoterapeutycznej i dobrego psychiatry, bo czułem, że siada mi psychika. Z polecania trafiłem do pana dr. P. Sowińskiego, którego w pełni profesjonalne podejście okazało się zbawienne. Przede wszystkim pana doktor wyrównał mój stan nerwicowy wdrażając leki uspakajające i stabilizujące. Dostałem też antydepresanty. Skutecznym okazała się terapia i szczere, otwarte rozmowy z panem doktorem, który pomógł mi poszukać w mojej psychice przyczyn tych problemów. Jestem ogromnie wdzięczny za okazaną mi pomoc i leczenie.

Gość Martyna Zoś
Polecam pana dr Piotra Sowińskiego. Chodziłam na konsultacje i psychoterapie do tego psychoterapeuty. Nie spodziewałam się, że terapia tak bardzo mi pomoże i konstruktywnie wpłynie na zmianę stylu mojego życia i na moje myślenie. Dzięki jego pomocy wyszłam z najtrudniejszych chwil i załamania nerwowego.

Polecam dr Sowińskiego, pomógł mojej mamie wyjść z depresji spowodowanej wypadkiem i ciężkim urazem kręgosłupa. Traciłam najbliższą osobę, nie poznawałam własnej mamy, z każdym dniem było corz gorzej. Na szczęście trafiłyśmy do gabinetu pana doktora i wszystko się zmieniło. Jestem ogromnie wdzięczna za wszystko co pan doktor dla nas zrobił.

Gość bazienka
chamska reklama ja polecam z doswiadczenia pana Pawla Górnego albo jesli lubisz pdejscie psychoanalityczne, to Edyte Kolodziej

Gość Aldona1

Szczerze mogę zarekomendować usługi pana dr. P. Sowińskiego, który jest kompetentnym lekarzem, psychoterapeutom. Miałam okazję osobiście sprawdzić fachowe działania i stosowane psychotechniki. Mój problem związany z napięciami psychicznymi wynikającymi z przewlekłego stresu zawodowego stopniowo zostaje opanowany i w końcu zaczynam normalnie funkcjonować. Polecam