Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój chłopak korzysta z portali randkowych

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie... Wiem, że nie powinnam ruszać jego telefonu ale po prostu nie potrafiłam się powstrzymać widząc powiadomienie z TINDERA. Sprawdziłam to i okazało się, że używa tej aplikacji na bieżąco... Co prawda nie znalazłam nic strasznego, jakieś głupie wiadomości w stylu "co robisz, piękna?" albo "czego taka super dziewczyna, może szukać na Tinderze?" i żadna rozmowa nie miała więcej niż kilka wiadomości. Ale bardzo mnie to zmartwiło, dlatego, że niedawno do siebie wróciliśmy po tym jak on zerwał ze mną właściwe bez powodu, a kiedyś jak był trochę pijany przyznał mi się, że zerwał wtedy ze mną bo zaczął myśleć o innych i złapały go wyrzuty sumienia, dlatego ze mną zerwał. Szczerze mówiąc to przez chwilę, gdy to widziałam zaczęłam żałować, że pozwoliłam mu wrócić. Nie wiem co z tym teraz zrobić. Jak wy byście zareagowały na takie coś? Poza tym wszystko jest dobrze- mówi mi, że kocha i jest mi bardzo wdzięczny, że jestem przy nim. Nie chce wyjść na jakąś apodyktyczną i zaborczą, ale chyba nie uda mi się uspokoić dopóki o tym nie porozmawiamy...

Gość gość
To czemu jeszcze jest twoim chłopakiem?

Gość gość
ale on tandetnie podrywa te tinderowe już za samo to powinnaś go rzucić:D inteligencją nie grzeszy ewidentnie nalezy mu się kop i nie wiem nad czym się zastanawiasz

Gość gość
Powinnaś z nim porozmawiać. Jeśl8 jesteście w związku a on kożysta z tindera to coś tu nie gra. Pierwsza zasada : nigdy w pełni nie ufaj facetowi zwłaszcza że złapałaś go na kożystaniu z aplikacji typu tinder. Niby nic z tych rozmów nie wynikało ale skąd masz pewność że nie wyniknie lub już nie wynikło i np twoj facet nie bzyka Ciebie i innych w tym samym czasie. Moj też został przylapany na gadkach szmatkach z jakimiś laskami i niby tylko zwykła rozmowa a później się okazało że sobie bzykał na boku. To że mówi kocham o niczym nie świadczy. Liczy się to co robi a nie mówi, a siedzi na tinderze więc takie kocham to sobie może w ...wsadzić moim zdaniem. Pogadaj z nim i przedstaw swoje oczekiwania w związku. Jeśli się obrazi że mu w tel zajrzałaś to znaczy że ma jednak coś do ukrycia.

Gość gość
tu nie ma o czym rozmawiać, przecież podrywanie innych jest niedopuszczalne, nawet przez internet po prostu nie da sie tego usprawiedliwić i żadna rozmowa jest tu niepotrzebna, wszystko jest jasne, nie wiem o czym tu debatować

Gość Mysza 1987
moj ex mial konto na ZBORNIKU :p Przylapalam go , usunal to konto ( podobno ) i dalam szanse... Koniec koncow zwiazek sie rozpadl i tak-

Gość gość
Zerwał z tobą bo chciał bezkarnie pobzykac inne i miał w d...twoje uczucia. Wrócil ale nadal używa tindera. Potrząśnij nim a jak trzeba będzie to kopnij w dupsko bo jak teraz przemilczysz i nic nie zrobisz to masz jak w banku że za jakiś czas znajdziesz dużo więcej. Moja rada aprawdz jego komputer tj historie na jakie strony siee logował, przetrzep maila i messengera żeby się upewnić czy jest taki aktywny tylko na tinderze. Jak już zbierzesz dowody to mu wygarnij. Ja swojemu tak zrobiłam. Nie robił problemów i się nie obraził. Tylko nie szalej i nie rób awantury. Przedstaw mu co o tym sądzisz chłodno nawet jak masz ochote go utłuc. Zapytaj czy chce żebyś i ty sobie z "kolegami" na tinderze gadała. Zobaczysz jaka będzie reakcja. Jak ci powie że cie kocha to mu powiedz wprost że takim kocha może sobie du...e wytrzeć.

Gość gość
Piszesz że wszystko jest dobrze? Że mówi że kocha? A mimo to pisze do lasek na tinderze "co robisz piękna?". To gdzie tu to dobrze jest? Bo moim zdaniem facet Cie ewidntnie zdradza lub chce zdradzić. A skąd wiesz że np nie zerwał z tobą sla innej laski? Tamta go kopneła to wrócił do ciebie na łatwy seks poki coś innego się nie trafi. Mam sppro kumpli i tak samo robią ze swoimi dziewczynami...niedobrze mi się robi jam to widze bo mi o tym opowiadają i nawet fotki swooch npwych zdobyczy pokazują ale nie będe moralizować dorosłych facetów bo i tak nie dociera... Ich życie ich sprawa. Rada dla ciebie nie bądz dla niego poczekalnią....