Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karunia999

Mój chłopak nie pozwala mi się kapać w stroju kapielowym . Pomocy :(

Polecane posty

Jesteśmy ze sobą dwa lata , a on nadal ma problemy o dekolt , o za krótkie spódniczki. Nawet o jednocześciowy strój ma problemy. Trace troche swoja wolność ale go kocham. Mamy jechac na basen za niedługo i powiedział mi ,że moge nawet bez stanika pływac ( sarkazm ) .Rani mnie to , rozmawiałam z nim o tym , ale to nic nie daje . Nie mam odwagi by zerwać bo nie chce zrywac,ale znosic tego tez nie mogę. Jakies rady ? :(

Gość gość
Twój facet uważa że jesteś dziwką i że puścisz się jak spuści z ciebie wzrok. Tak już będzie do końca życia.

Gość gość
Co to za idiotka ? Prowo ?

Gość gość
Na basenie nie wolno bez stanika być, regulamin jasno okresla strój

Gość gość
A co myśleć o osobie, która daje traktować się jak g****o?

Gość gość
Myślę że twój facet mierzy ciebie słowa miarą. Sam pewnie podnieca się widokiem dziewczyny w stroju kąpielowym więc myśli że każdy facet ma taki poped i mu staje na widok kobiecych nóg i brzucha.

to o staniku to był taki sarkazm z jego strony . Daje sie tak traktowac bo ma racje , czasem facetów po prostu sciaga wzrok na mój biust. Nie traktuje mnie jak g****o , mysli ,ze mnie przed nimi broni ,ze ja sie upokarzam tym , ze chce ich tym poderwać. Moze zamiast mnie skrytykowac jakas mała rada? Mam sie temu stawic ? Wyjda z tego klotnie :(

Liczy się co ma w głowie . Widocznie jestes za pewny siebie i arogancki . Tu nie znajdziesz dziewczyny do seksu wiec zmykaj z tego tematu ;)

Gość Namysłów miasto opolskie
Karunia mam pytanie z czym ci się Kojarzy Miasto Namysłów? Jakie masz skojarzenia z Namysłowem?

Gość Namysłów Opolszczyznaa
i autorko to twoja fotka w awatarze?

Gość gość
Po co ci rady skoro i tak nic z tym nie zrobisz? Zaczyna się od takich głupot, a skończy się na tym że ci twarz oboje. Twój wybór. Myślę że ty już wybrałaś.

Namysłów miasto opolskie :D skad to pytanie ? mnie sie kojarzy to z miejsem gdzie człowiek namysla sie w sprawie swojego zycia , swoich postepowan , dzialan :D

Gość Namysłów Opolszczyznaa
Autorko ignoruj saluto Romano to typowy warszawiak tj Warszawski buc a wiadomo warszawiacy to aroganci chamy i buce a takim jest saluto Romano

Chce rady , bo w przeciwienstwie do niektorych jestem w stanie powiedziec : " bede sie ubierac jak bede chciec " albo " bede sie kapac w stroju kiedy mi sie zachce". Rada mi potrzebna po to ,zeby byc pewnym ,ze opłaca sie za to znosic klotnie i jego fochy .

Gość gość
No to pływaj jak ortodoksyjna żydówka w ciuchach :D

Gość gość
widocznie dupodajka jesteś i smolisz sie do każdego penisa typowa polka z pizzzdą na wierzchu

Gość gość
I rób z siebie debilkę. Wiesz jak to wygląda z boku?

Gość Namysłów wojew opolsk
Browar Namysłów 4,863 opinie z Google Browar Adres: Bolesława Chrobrego 26, 46-100 Namysłów Godziny otwarcia: Otwarte ⋅ Zamknięcie: 16:00 Telefon: 77 403 91 00 Zaproponuj zmianę · Jesteś właścicielem tej firmy? Pytania i odpowiedzi Zobacz wszystkie pytania (2) Wczytuję... Popularne godziny

dupodajką? smieszne, nic o mnie nie wiesz ;) gdybym byla dupodajka to bym chodzila z cyckami na wierzchu a nie podporzadkowywałabym się jakiemus tam facetowi ;)

Gość gość
No właśnie chcesz chodzić z dupa i cyckami na wierzchu.

Gość gość
wierna suka to by nie trajkotała na swojego faceta na kafeterii więc wypieerdalaj dzivko siad płaski do laski

ja chce tylko rady , nie obrazam swojego chlopaka tylko szukam dorady. Wskaz mi choc jedna obelge na jego temat to przyznam ci racje ;) i nie nazywaj mnie suką szmaciarzu bo nic o mnie nie wiesz ;)

Gość gość
Właśnie jesteś suczką swojego pana bo mu się podporządkowujesz