Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karunia999

Mój chłopak nie pozwala mi się kapać w stroju kapielowym . Pomocy :(

Polecane posty

Gość gość
Karunia zadałem grzeczne pytanie słyszałaś o takim browarze jak Browar Namysłów i o piwie Namysłów kliknij tu proszę ale mnie nie ignoruj plis , www.browarnamyslow.com.pl i co o tym sądzisz?

Gość gość
Musisz wzbudzić w nim zazdrość to może zmięknie i zaakceptuje warunki które mu postawisz. Możesz pisać do mnie na priv jak chcesz bo tutaj sami hejterzy. rock.and.roll@o2.pl

Gość gość
Masz rację, grzeczna suczka.

Gość gość
"Daje sie tak traktowac bo ma racje , czasem facetów po prostu sciaga wzrok na mój biust. Nie traktuje mnie jak g****o , mysli ,ze mnie przed nimi broni ,ze ja sie upokarzam tym , ze chce ich tym poderwać." Jeżeli kobieta ubiera przykrótkie ciuchy, bo CHCE to nie jest upokorzona. Jeżeli uprawia przygodny seks z kim popadnie, bo CHCE to nie jest upokorzona. Jeżeli ktoś patrzy się jej w biust, a jej to nie przeszkadza to nie jest upokorzona. To, że jakiejś tam części facetów się to nie podoba i uważają, że taka kobieta się "nie szanuje" to ich problem. Jeżeli dajesz sobie wejść na głowę i powstrzymujesz się przed robieniem tego czego chcesz, bo nie wypada albo ktoś krzywo spojrzy - wtedy się nie szanujesz i upokarzasz. Masz jedno życie, to Twoje życie i Ty jesteś sobie sterem i okrętem. Nie musisz postrzegać świata i siebie samej tak jak Twój chłopak to robi. Czy on się zakrywa na basenie, żeby inne kobiety nie patrzyły na jego klatkę piersiową? Pływanie w stroju kąpielowym jest normalne, do tego go przecież stworzono, więc niech on nie tworzy problemów, których nie ma. Związki, w których jedna strona rezygnuje z siebie i staje się uległa to więzienie i za kilka lat, kiedy kończy się romantyczna miłość, a zaczyna stabilność i zwykła codzienność, zaciskanie zębów i powtarzanie sobie, że "dla niego warto" staje się nie do zniesienia. Już wcale się tak nie czuje, że "warto". Nigdy nie rezygnuj z siebie i nie daj się zamknąć w klatce. Jeżeli facet nie chce asertywnej Ciebie to niech zjeżdża. Nie jesteś muzułmanką, żeby biegać w burce. Nie widzę powodu, żeby kobieta zasłaniała się z każdej strony, a facet nie. I dlaczego faceta to niby nie upokarza, a kobietę tak?

Gość Namysłów wojew opolsk
karunia serio nie słyszałaś o takich piwach jak Namysłów pils? przecież przez kilka miesięcy w tym roku leciały w telewizji reklamy piwa Namysłów pils np na polsat sport polsat play oraz na TVN turbo leciały

Gość gość
To znaczy, nie mam na myśli tego, że kobieta w związku powinna mieć kilku facetów na boku, bo chce xD Związek to jednak pewne wyrzeczenia, i kto chce być w tradycyjnym związku musi być wierny i to jest w porządku. Niemniej jednak ta wierność dotyczy i mężczyzny i kobiety, to jest kompromis, a tutaj, u Ciebie, mamy sytuacje gdzie tylko Ty masz z czegoś zrezygnować, tylko Ty musisz odstawiać cyrki na basenie. Jego zachowanie jest irracjonalne, albo to Ty przesadzasz. Nie staraj się wyprzedzać jego myśli, nie bój się kłótni, tylko ubieraj to co chcesz i tyle. Przecież nie możesz chodzić wokół niego na paluszkach przez całe życie.

Gość Namysłów wojew opolsk
Karunia ta reklama leciała w tv zobacz Filmy 0:31 Namysłów "Sztuka rzemiosła" filmitsocial YouTube - 29 lis 2017

Gość gość
Lepiej być szczerym i nawet się o to pokłócić niż żyć w pozornej zgodzie i ciągle czuć się w duchu pokrzywdzonym ;)

Gość gość
Rzuć go w cholerę będzie najlepiej