Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wzielybyscie prawie 2letnie dziec ko na 2 tygodnie wakacji do siebie???

Polecane posty

Gość gość
Ktoś tu na głowę upadł, albo to zwykłe prowo, bo nie wierzę, że są tak głupi ludzie. I mam tu na myśli zarówno rodziców, jak i sorry - autorkę. Pomysł, żeby ktoś niemal obcy (parę spotkań w miesiącu to za mało), nie mając żadnego doświadczenia opiekował się cudzym dzieckiem przez 2 tygodnie jest po prostu chory. Po pierwsze - dla dziecka to trauma, to nie babcia ani ulubiona ciocia, po drugie - dla 2 latka 2 tygodnie to ogrom czasu, jemu się nie wyjaśni że rodzice "chcą odpocząć". Niech se na weekend pojadą.

15:41 to podziwiam bo moi rodzice teściowie nie zgodziliby się zająć naszymi dziećmi,powiedzieliby "co z Was za rodzice że wyjeżdżacie bez dzieci?".Nie wyrazili nawet zgody na to żeby zająć się dziećmi gdy szliśmy na wesele-sąsiad żenił syna.Byliśmy na weselu do 1 w nocy bo wiadomo że dzieci trzeba już polizyc.,chociaż świetnie się bawili.

Gość gość
To jak stać ich na wcZasy to niech nianie zatrudnia na te 2 tygodnie. Nie dość,że chcą Cię wrobic w kierat to jeszcze za darmo. To nie pilna potrzeba,typu lekarz,szpital,śmierć kogoś z rodziny,wesele tylko zachcianka. Uwierz mi,urobisz się po łokcie.

Gość gość
Nie chce mi się wierzyć, że są tacy rodzice. Nikt normalny nie zostawiłby takiego dziecka na tak długo, do tego koleżance.

Gość gość
Glupie prowo a wy sie jaracie