Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie lubię patrzeć komuś prosto w oczy

Polecane posty

Gość gość

Nie lubię patrzeć komuś prosto w oczy... I nigdy nie patrzę. Zawsze albo w bok, albo na dół. To uczucie jest dla mnie nieprzyjemne. Też tak macie? Skąd to się bierze?

Gość gość
Ja lubię patrzeć głęboko w oczy. Oczy prawde Ci powiedzą:)

Gość gość
też tak mam , samo mi się tak zrobiło nie wiem czemu .

Gość gośćesik
A ja uwielbiam bo widać prawdę .

Gość gość
Patrzę w oczy i niby jest ok. Lubie to. Czasem gdy takie spojrzenie trwa zbyt dlugo szczególnie z przedstawicielem plci przeciwnej zawstydzam się i odruchowo uciekam wzrokiem.

Gość malinka 123
16:27 Mam podobnie.

Gość gość
Ja tak bardzo nie lubię kontaktu wzrokowego z ludźmi, że chętnie zakładam gęste i ciężki sztuczne rzęsy dające efekt przymrużonych oczu żeby jak najmniej było je widać. Autorka

Gość gość
Falszywi ludzi i ci co maja cos do ukrycia boja sie kontaktu wzrokowego. No i zaburzrni tez. Kontakt wzrokowy to podstawa relacji interpersonalnych. Zwykly kontakt, nieprzedluzajacy oczywiscie.

Gość gość
Ja potrafię popatrzeć komuś w oczy tylko tak np. siedząc bokiem, kątem oka... Na prosto twarzą w twarz nigdy... Dlatego często zakładam sztuczne rzęsy żeby się przysłonić... Nie wiem... Nie ma to związku z kłamaniem.

Gość gośćesik
16.56 racja

Gość gośćesik
owszem ma to związek i to ogromny ,ludzie którzy kłamią nie potrafią spojrzeć komuś w oczy

Gość gość
Nie mam takiego problemu. Zawsze patrzę tak długo w oczy aż drugą osobą nie odwróci wzroku.

Gość gość
Teraz mało kto patrzy w oczy, mordy przyczepione do telefonów spowodowały eliminację niektórych, ludzkich zachowań. Obecne pokolenie młode boi się patrzeć w oczy, a rośnie już powoli takie co boi się odezwać. Widzę to po dzieciach moich znajomych, rodziny, które mają już po 13-16 lat, siedzą z nami przy stole, ale jak niemowy. Jak ja miałem 13 lat to byłem bardzo rozgadany jak reszta moim rówieśników, nie wstydziłem się starszych osób.

Gość gość
Tylko ja mam z tym problem nawet gdy nie kłamie, ani nic z tych rzeczy... :o Potrafię tylko najbliższym popatrzeć w oczy.

Gość gość
17:01 - Z odzywaniem też mam kłopot. Np. nienawidzę gdy jadę pociągiem i ktoś próbuje ze mną rozmawiać. Po co mam rozmawiać z obcą osobą z pociągu? :o O czym? Takie gadanie bzdur o pogodzie mnie nuży, a o sprawach osobistych z kimś takim nie pogadam. Od razu odpalam telefon i nie zeracam uwagi na otoczenie. :D

Gość gość
Jak ja nie lubie sztucznie przymrużonych bab! już na pierwszy rzut oka są wredne i nieszczere