Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czlek z chaosu

Poznam inteligentna mezczyzne

Polecane posty

Gość Czlek z chaosu

Noca, poniewaz wymyslilem zone, dzieci nie mam. Nie umiem gotowac, korzystam z roweru i komunikacji miejskiej, bo lubie dywagowac zamiast zyc zyciem realnym. Czytam mnostwo ksiazek i uwielbiam o tym rozprawiac a takie przyziemne sprawy jak gotowanie mnie nie interesuja. Nie rozumiem stosunkow miedzyludzkich dlatego nie stworzylem zwiazku i szukam inteligentnej mezczyzny by mi wyjasnils noca. Skonczylem studia jezykowe znaczy mam sie za madrego.

Gość gość
A zono czy upierzesz mi bokobrody? Zono czy pogawedzisz ze mna o trzonowcach u ssakow? A zono czy o 2 w nocy zamienisz sie w mezczyzne z ktorym pisze na forum? A zono czy imponi ci jak prawie o dyskursie i imprinotwaniu?

Gość gość
A zono czy wypastujesz mi zeba truskawka? Czy pokroisz kanapke na malutkie kwadraciki czy tylko prostokaty ? Czy poczytasz ze mna slownik synonimow glaszczac ma siwa czupryne? Czy wykdziesz ze mna do lasu jak z czlowiekiem szukac tam nie grzybow tylko naiwnych? ;)

Gość gość
Ty chłopie szukasz nanki bo jesteś dużym upośledzonym dzieckiem.

Gość gość
lubie cie bo jestem podobnie niepraktyczna i nieogarnieta jednak nie rozumiem co to jest inteligentna mezczyzna

Gość gość
Nowy rodzaj kobiety. Trzeba się dostosować.

Gość gość
No właśnie co to jest inteligentna mezczyzna?

Gość gość
To jest po prostu z braku laku mezczyzna ktory w nocy wlacza sie do dyskusji na damskim forum a drugi mezczyzna z nim rozmawia. I wesolo podryguja.

Gość gość
Jest tu taki gostek ktory mnie drazni swoimi postami. Wzbudza we mnie jakies takie nieprzyjemne nastawienie. I chce z nim pogadac, a wlasciwie mu przygadac bo zasluzyl.

Gość gość
Tutaj każdy ma coś z głową. Sorry ale to prawdą o was panowie. Co robicie na damskim forum? Obrażanie kobiety bo samo gownem jesteś cię i tylko to wam pozostało.

Gość gość
No wlasnie on mi powiedziel ze jestem glupi i po prostu wiem o tym ze jestem glupi ale chcialbym wiedziec jak bardzo on jest madry zeby go popodziwiac.