Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prezent dziewczynka 1 urodziny

Polecane posty

Gość gość

Co proponujecie na prezent? Nie mam pojecia . Doradzcie

Gość gość
A do jakiej kwoty chcesz zrobić prezent?

Gość gość
Moja córka dostała na roczek garnuszek z Fisher Price i była zadowolona.Ja z kolei kupiłam na roczek gramofon z Fisher Price.

Gość gość
Mój syn dostał na pierwsze urodziny drzewko Dąb. Zasadzilismy je uroczyście. Teraz jak patrzymy jak dąb rośnie to zawsze nam się przupomina ta chwila i mówimy synowi, że to jest jego drzewo.

Gość gość
Pani wyżej cudowny prezent! Taki na całe życie :)). Kolczyki złote. Takie małe nie są drogie a pamiątkę też będzie.

Gość gość
A może zestaw do łóżeczka, czyli poduszka i kocyk? Ja ostatnio swojej małej kupiłam pościel minky i jestem bardzo zadowolona. Ja zamawiałam tutaj: https://tulituli-baby.pl/21-wyprawka-dla-malucha. Mają bardzo wiele wzorów do wyboru, a i jakość świetna. Prałam już kilka razy i nic się złego z nimi nie dzieje.

Gość Mama3latki
Albo zapytaj rodziców co by potrzebowali - wprost. Alebo daj np. kupon podarunkowy do Smyka, 5-10-15 albo innego sklepu dziecięcego. Rodzice najlepiej wiedza czego im trzeba. Nie 10 lalek, nie za małych ubranek, nie jakiś pluszaków 3mających kurz... Ewentualnie można w necie zamówić złotą ozdóbkę z dedykacja na I urodzinki, jeśli chcesz wydać około 200zł - to na przyszłość prezent, ale zawsze coś.