Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak przekonac niskiego faceta bedac modelka z wygladu

Polecane posty

Gość gość

Ze mi zalezy i chce miec z nim rodzine? On mysli ze robie sobie jaja i szybciutko po tym jak sie nim zabawie spotkam fajnego wysokiego bruneta o piwnych oczach a on pozostanie wspomnieniem ?

Gość gość
oto jak: przestac zyc w swiecie wlasnych fantazji i wyobrazen

Gość gość
On uwaza mnie za modelke z wygladu. Ja nie. I twierdzi ze robie zarty. A ja naprawde pokochalam go i chce z nim byc. Czuje cos do niego mega.

Gość gość
Z lasu juz wrociles dzisiaj? To idz sprowdz czy cie tam nie ma. I nie gaslightuj tu

Gość gość
Spodobala mi sie jego osobowosc, aparycja, energia, usmiech, uczuciowosc, meskosc. Caly mi sie spodobal. Ale on mi nie wierzy a ja tak chce go tulic i kochac. :(

Gość gość
To ze moze ty zyjesz w swiecie w ktorym wytworzyles sobie zone i zakladasz do niej topiki nie znaczy ze kozdy szuka inteligentnej i fantazjuje jak ty sam. Nie wmawiaj komus tego. Ok?

Gość gość
On ma 155 cm a ja 180. Dla mnie to nie problem.

Gość gość
"gość dziś On ma 155 cm a ja 180. Dla mnie to nie problem." - spoko, tylko dzieci nie róbcie, bo jak synuś wda się w tatę, to będzie miał przerąbane wśród 2-metrowych dryblasów (każde kolejne pokolenie jest coraz wyższe).

Gość gość
Ale ja chce miec z nim dziecko. A te zarty sa nie na miejscu i nie na temat. Pytalam jak go przekonac ze chce go jako partnera byc moze na zawsze. Przeciez mu sie nie oswiadcze ani nie chce zeby czul sie przygarniety. Tylko chce mu pokazac co czuje. Jak?

Gość gość
A moze po prostu jak nie to nie bez łaski skoro takie trudne do uwierzenia to niech siedzi sam. I juz.

Gość gość
Czemu autorko klamiesz? Wysokie kobiety ba nawet te niskie olewaja niskich mezczyzn. Kazdy wie, ze on nie ma szans u ciebie.

Gość gość
U mnie ma szanse bo podoba mi sie w calosci, ma oczywiscie wady do zaakceptowania i pewne kwestie tez do omowienia ale ma i nie klame. Dlaczego wzrost mialby decydowac czy kogos chce? To bardzo plytkie podejscie.

Gość gość
To jak zakochasz sie w dziewczynie 150 kg to tez ja odrzucisz z powodu wagi? Bez sensu. Nie rozumiem takich osob. To zakocujecie sie w materii?