Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

praca z dziećmi to koszmar

Polecane posty

Gość gość

ile razy mozna powtarzac, prosic? Dzieci sa rozwydrzone, gorze niz kiedys...nikt ich nie wychowuje. Po pracy nie mam sily na nic, padam ze zmeczenia :( Ludzie nie piszcie mi tylko, ze dzieci to cud miod, bo zyc mi sie nie chce od tego uzerania non stop :(

Gość gość
to zostań urzedniczka za 1530 zl Praca z ludźmi to mordega

Gość gość
Praca z ludzmi to mordega..to prawda.

Gość gość
Od rana 6.30...atakuja..dzieci i ich rodzice..powoli sie skrada..zaraz sie zacznie ..zapach napalmu o poranku...ta ta ta tatatatatratataaa....przyszedl Kubus,Adas,Stas...gardla i stopy mlode,ale juz wprawione.....yyyyyy! Iiiiiiiiii!łeeeeee!....to Natalka stoi w drzwiach i nie chce wejsc...aaaaaa! ryczy X.(dane utajnione,bo RODO grasuje)....

Gość gość
no ale masz juz 2msc wakacji:)

Gość gość
Aaaaaaaaaa!ryczy X,bo odebralam mu klocka,ktorego przed chwila wyrwal Jasiowi...nie chce sluchac tlumaczenia,czemu odebrano mu klocek,bo ze zlosci i zalu na cale gardlo brzmi to aaaaaaaaaaa! Ps.miesiac,bo dyzur wakacyjny,a ja mam mniej urlopu,bo w trakcie roku zaczelam prace. W tym czasoe 2chlopcow robi z samochodu ciezarowego hulajnoge tandem(jak zmiescili2 stopy naraz?)

Gość marawstala
Miałam takie zajęcia w zerowce, matko... Tylko przez chwile były skupione... max polowa godziny a przez pozostały czas biegaly po sali, zabierały sobie zabawki i byl jeden ryk itp : ) na co drugich zajęciach

Gość gość
a ile zarabiasz?

Gość gość
Kocham prace z dziećmi i nie wyobrażam sobie innej, daje ogromną satysfakcję.

Gość gość
Ja tez lubie te prace, ale ten harmider i halas jest koszmarny:(:(

Gość gość
to prawda np w szkole 8 h hałasu, lekcje z małymi 0,ja bym nie wytrzymała,ale powiem wam ze sa klasy gdzie ciagle halas a sa klasy gdzie musza byc cicho bo nauczyciel poustawial

Gość gość
dzieci to koszmar, a praca z nimi jeszcze większy. Teraz mi głupio nawet wspominać nasze chamskie wybryki ze szkoły. Cud, że żaden nauczyciel nie zwariował ☺

Gość gość
a jaka praca to nie koszmar?

Gość gość
Podziwiam panie z przedszkoli,żłobków Trzeba mieć nerwy ze stali i anielską cierpliwość Faktycznie,wrzaski,krzyki,płacze,nerwy maluchów pomagają im wyżyc się,wyrzucic z siebie złe emocje__tak wypoczywają maluchy moim zdaniem trzeba po prostu ogłuchnąć Drogie przedszkolanki____________bardzo Wam dziękuję,Jeśli kochacie dzieci,to wasze miejsce.Robicie wspaniałą robotę.