Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oszaleje śmierdzi z pod podłogi po co mi był taty dom

Polecane posty

Gość gość

Kupiliśmy stary dom ok 60 lat ja nie wiem w co się wpakowalismy remontujemy co roku 1 pomieszczenie. W tym roku był zrobiony 1 pokój od podstaw. Teraz w którym śpimy z małym prawie miesięcznym dzieckiem. Wczoraj wieczorem jak ruszył się wiatr nagle zaczęło smierdziec i tak jest do dziś. Pod podłoga jest ziemia podłoga i panele. To niensmierdzi grzybem tylko taka tak jakby starocia.jestem wściekła zła załamana nie stać nas na gruntowny remont a bez sensu zrywać tylko podłogę ale chyba tak trzeba będzie zrobić

Gość gość
Nie taty tylko STARY

Gość gość
a co wylewki nie macie?

Gość gość
Nie ma, jest ziemia. I podłoga. W tamtym roku położyłam panele by było ładnie i ładnie jest jak teraz śmierdzi! Co roku robimy w 1 pokoju wylewke itd.

Gość gość
Ale nie macie pod tą podłogą jakiegoś cmentarza indiańskiego? ;)

Gość gość
Jak nie masz wylewki to co się dziwisz? Panele robicie zamiast najpierw zrobić podstawy. Moi rodzice tez mają stary dom z 39 r.i zdzierali podłogę zrobili wylewki i dopiero resztę a nie robicie remont od d**y strony

Gość gość
Wlasnie, po co były panele bez wylewki? Bez sensu, za rok te ładne panele trafi szlag i będziesz musiala kupić i panele i cement na wylewke.

Gość gość
Nie od d**y strony bo mamy juz pięknie w kuchni w łazience i w 1 pokoju. Dom kupiliśmy 2 lata temu. Panele położyłam za lekko ponad 20 zl wiec nie będzie mi szkoda ich wyrzucić. Ale ten zapach doprowadza mnie do złości nerwów! Już nawet dziś płakałam. Martwię się ze ten zapach może byc szkodliwy dla zdrowia. Nie mamy możliwości pójść do innego ani do tego wyremontowanego bo jest starSzej córki.

Gość gość
Boże po co mi to było. Trzeba było siedzieć na stancji. I zbierać dalej na nowy dom a nie na rudere.

Gość gość
Tu nie rudera jest problemem. Ale twoje myślenie. Na podłogi kładzie się chudziak, czyli chudy beton na ziemię, na to wylewki. Potem podkład pod panele i dopiero panele. To co ty robisz to parodia a nie remont.

Gość gość
Trzeba było zrobić chudziak i wylewke. Nie było by problemu. A tak kto tanio robi dwa razy robi

Gość gość
Skąd ten pomysł na kupno starego domu? Wszystkie pomieszczenia musisz robić od podstaw jak ten pokój? Nie lepiej było się budowac?