Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Głupia jestem

Polecane posty

Gość gość

Odzywa się do mnie co dwa, trzy dni mniej więcej, czasem kilka dni pod rząd do seks spotkania. Po seksie bywa, że i tydzień milczy. A ja głupia jestem, że daję się tak jemu traktować i to znoszę :/ Boli mnie serce i płaczę właśnie. Niby jesteśmy w związku. Jestem bezradna i pewnie nie tylko ze mną się tak spotyka. A ja jestem mu całkowicie wierna i oddana :/ Eh czemu mnie to spotyka? :/ Czemu to ja mam tak pod górkę zawsze i nigdy nie mogę zakochać się z wzajemnością? :/ Nie zasługuję na takie traktowanie. Nic złego mu nie zrobiłam, aby mnie tak traktował :/

Gość gość
Pewnie jesteś już zarażona. Idź do domu publicznego i nie rób krzywdy normalnym facetom

Gość gość
Zabezpieczamy się za każdym razem. Bez zabezpieczenia się nie zgadzam na nic.

Gość gość
I tak wkłada w ciebie pytonga. Dajesz mu swój skarb a on sobie tarmosi bobry na boku i ma cię kompletnie gdzieś. Nie masz do siebie szacunku. Skończysz w burdelu jak twoja świnka morska

Gość gość
No glupia....

Gość gość
Pozwalasz na takie traktowanie więc masz. Zwykla szmata tak sie zachowuje.brzydzilbym sie i jedynie w twarz napluc mógłbym ale na szczęście Cię znam i ciesze ze nigdy nie poznam....

Gość gość
Dupodajka jestes i tyle