Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poprawne mierzenie penisa

Polecane posty

Gość gość

Witam, chciałbym prosić o udostępnienie informacji na temat dlugosci swoich sprzętów, gdyż ludzie wielokrotnie źle mierzą, prawidłowym pomiarem według lekarzy jest pomiar od strony bocznej penisa, linijka musi być przyłożona bezpośrednio do członka, lekko wbita w kość łonową, penis równolegle do podłoża i musi być prosto, żadnych przechyłow na boki, zwiększając kąty i tym samym pomiar, czemu od boku to ta właściwa metoda? Należy pamiętać, iż penis ma wykrzywienia, weźmy 3 osoby, każda ma tą samą dlugosc penisa, jedna ma prostego, druga zakrzywienie do góry, trzecia w dół, ta osoba, zakrzywieniem w dół mierząc penisa od góry, będzie miała najbardziej zakłamany wynik i będzie on największy, jeszcze lepszą metodą jest dokonanie 3 pomiarów wyznaczenie średniej, zobaczycie wtedy, iż pomiar od boku jest najbliższy średniej, oczywiście inaczej jest gdy ktoś ma skrzywienie boczne, dlatego średnia jest najlepszą metodą

Gość gość
Hmm, według tego co napisałeś, to mam 16 cm, a od góry mam tak 15 cm, więc mała różnica

Gość gość
Najśmieszniejsi to są goście co mierzą od jajec i potem myślą że mają 20 cm XD

Gość gość
No to ja mam tak 17 cm w sumie

Gość gość
Ale martwy temat, jak go zobaczyłem myślami myślałem że będzie masa odp

Gość gość
Ja mam 21 cm, ale powiekszalem go więc niezbyt się liczy