Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oceńcie kim jest mój facet . Czy wytrzymam z nim

Polecane posty

Gość gość
dziś z taką jak ona skończył bym szybko w alimenty, długi, więzienie,komornik, bezdomny. Dzieci można mieć ale z wyjątkową kobieta. Inaczej nie warto.

Gość gość
dziś nie wiem ja bym nie zniósł odmow dla mnie taka kobieta to wariata i akurat zawsze się to sprawdza, ta która traktuje seks jako nagrodę zawsze zostaje sama

Gość gość
A jeśli wam.powiem,że gdy dzieci były chore to zamiast mi pomóc to je olewal i późno wracał z pracy? To on zawsze musiał być ważniejszy,małe niemowlę musiało być mniej ważne niż jego potrzeba seksualna.

Gość gość
Zrozumcie mnie ,że tydzień czasu mi przechodziło po tym jak coś nabroil. Serio potrafilabys się kochać z facetem ,który wiesz,że cię obgadal,flirtowal z koleżankami,olewal dzieci ,wolał kumpli niż dzieci... U kobiety musi być nastrój,szacunek wobec niej...NORmalne traktowanie a nie jak popychadlo od prania i gotowania. To ciągle ja próbuję naprawiać związek.

Gość gość
Pewnie mnie tu zaraz zjedzą,ale ja uważam ,że to jest głupi chuj. Tekst ,,jak coś ci nie pasuje to możemy się rozstać,, wbija we fotel. Jest chamski i ponizajacy

Gość gość
Sory ale dla mnie twój facet to skurw/ysyn i powinnaś od niego odejść sama skoro ci mówi ze jak ci nie pasuje to może odejść Skurw/ysyn bez serca egoista

Gość gość
Tak. Jemu zależy pewnie bo ma wygodnie z tobą ale nie przejmuje się twoimi uczuciami ,robi to na pokaz. Autorko, uwuazal się dwójka dzieci . On wie ,że ci zależy więc zniesiesz każde upokorzenie.

Gość gość
Ja po urodzeniu 2 dziecka chciałam rozwodu. Nie wytrzynywalam.z nim. Troszkę się zmienił . Namawiał mnie na trzecie dziecko ,że się zmieni Ale nie dam się namówić. Wiem,że jest chamem. Ale np jak teraz zabiera dzieci na lody ,do znajomych ,na festyny to nie mam serca na rozwód... Przy ludziach gra kochającego ojca... Ja mam 37 lat ....Chyba za późno na odejście od niego.

Gość gość
Czy ktoś tak.jeszcze ma ,że w domu wasz mąż jest chamski a miły tylko jak ma ,,potrzebę,, a przy ludziach ojciec ,który kocha dzieci nad życie ,szanuję kobiety....

Gość gość
Ja tak mam

Gość gość
I co...

Gość gość
Nic. Rozstalismy się tydzień temu

Gość gość
Oni wiedzą jak udobr***** żonę

Gość gość
Są kobiety,które wpadły z takimi chamami i chuj ich strzela ...Ale rozwód. Taki obciach

Gość gość
Zgadzam się. Czy on ma jakieś zalety? Jest bezczelny i to co najgorsze to totalnie na ciebie sra i leje . Wydaje mi się ,że ci zależy bardzo na nim i on to.wykorzystuje . Straszny typ. G****o bym mu na obiad ugotowala.

Gość gość
Jak coś ci nie pasi ..... Matko dostałby w ryja i do widzenia ,odejdź gnoju

Gość gość
I jak tam po dniu ojca. To toksyczny gość.nuby z tobą jest ale nie zależy mu. Dziwne