Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prezęt dla chrześniaczka

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkie mamusie mające swoich chrześniaczków. Mój Kamilek w lipcu skończy dwa latka. Jakie prezenciki dajecie na urodziny swoim chrześniaczką, bo zupełnie nie mam pomysłu jaką fajną zabaweczkę mu kupić.

Gość gość
Kup mu jakaś fajna książeczkę z obrazkami.

Gość gość
chrześniaczkowi, Kamilkowi, zabaweczkę, prezenciki, chrześniaczką... ty tak poważnie ? Masakra, najpierw sobie sprezentuj kurs poprawnej pisowni

Gość gość
nie "prezęt" tylko "prezENT" "chrześniaczką" - tylko jeśli "jestem (kim?czym?) chrześniaczką cioci" ale jak komu?czemu? to chrześniaczkOM Czego teraz uczą w szkołach, że ludzie nawet po polsku poprawnie pisać nie umieją?

Gość gość
Kup mu piłkę a sobie słownik

Gość gość
Autorko, udało ci sie skończyć gimnazjum? Zacznij od zakupu słownika dla siebie. Co jest nie tak z wami, ludzie! Ciągle na kafeterii widnieją błędy z końcówkami "ą" kontra "om". Tatą czy tatom, wsią czy wsiom? Nie bolą was oczy jak na to patrzycie?

Gość gość
Kochaniutka, Słowniczek ortograficzny:)

Gość gość
dziś Być może ten temat to prowo ale przeraża mnie strasznie niski poziom, jaki reprezentują kafeterianki w pisowni. Dziewczyny, skoro macie taki problem zainstalujcie sobie jakiś program, wrzucajcie tekst do niego i niech sprawdza. Nauczycie się też czegoś przy tym.Niektórzy cudzoziemcy piszą lepiej...wstyd.

Gość Arekareczek2233
Teraz w modzie są drony. Możliwości latania jest wiele. Jedną z nich są zdalnie sterowane urządzenia latające zwane dronami. Pokonywanie przestworzy za pośrednictwem dronów to ekscytująca zabawa, która wielu rozpala do czerwoności. Podstawowe kryteria, które pomogą przy wyborze drona to: indywidualne oczekiwanie jakim maszyna ma sprostać połączone z możliwościami danego sprzętu. Początkującym użytkownikom poleca się mniejsze modele określane czasami jako drony zabawki. Dodatkowe informacje znajdziecie na stronie https://megadron.pl/stabilizator-dji-ronin-2-gimbal/

Gość gość
To prowo. Ostatni spam : sorki, czytasz czy tylko wklejasz bezmyślnie? dwulatkowi dron polecasz ? hmm.

Gość gość
Klocki! :) Klasyczne albo duplo.