Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

faceci leca na szmaty a prawdziwych kobiet nie doceniaja

Polecane posty

Gość gość

tak jest, a potem jeszcze maja pretensje ale nie do siebie tylko do innych, dlatego faceci to frajerzy i ja nie mam zamiaru marnowac sie w zwiazkach zeby zbierac okruchy a dawac cala siebie :)

Gość gość
Jeżeli chodzi o mnie to bardzo doceniam prawdziwe kobiety

Gość gość
Ojojoj była kochanka kopnięta w zadek przez żonatego rozpacza :D

Gość gość
A ile kobiet cie wykorzystalo ze nagle sie przerzuciles na kobiety z klasa? Czy moze tlumaczysz sobie jak moj kolega ze wartosciowe i prawdziwe to te wesole, przebojowe a takie normalne kobiety to z rozsadku do zwiazku i im sie wylicza kase a tamtym nie i jeszcze siebie oszukujecie ze one was wcale nie wykorzystaly.

Gość gość
Won sciero zryc gotuj dla Janusza bo jutro polska gra. Po piwko leć. Ino już. I w zębach pod nos dla swego oblecha niewiernego.

Gość gość8
Mam juz 30 lat i troche mezczyzn poznalam. Bylam nawet mężatką. Jedno wiem. Mezczyzni nie lubia inteligentnych kobiet.

Gość gość
Nie bylam nigdy kochanka, nie chcialabym ranic innej kobiety po pierwsze, po drugie lubie czuc sie najwazniejsza a dobrze wiem ze kochanka nie zawsze staje sie wazna, a poza tym nie dopuszczam do siebie takich bezwartosciowych zdradzaczy. Jesli sie nie uklada zwiazek to trzeba go zakonczyc a potem szukac

Gość gość
Znów majaczysz? Kochaś z żoną w domu a ty zgrzytasz zębami co? :D

Gość gość
16.45 Masz racje, ode mnie masz plusa, a dwa plusy to pilnie musimy się spotkać:)

Gość gość
Mam juz 30 lat i troche mezczyzn poznalam. Bylam nawet mężatką. Jedno wiem. Mezczyzni nie lubia inteligentnych kobiet. xxx W strasznej patologii musisz się obracać

Gość gość
16.43 Ależ Ty stara jesteś;) Ja uwielbiam inteligentne kobiety

Gość gość
Naprawdę sądzisz że kochanka siedzi w domu i płacze ze żonaty facet spędza czas z zona? Może tak jest w przypadku idiotek które są naiwne i wierzą w te banaly serwowane przez twojego c*******o męża. Inteligentne kobiety zwyczajnie korzystają z seksu i przyjemności który taki wyposzczony przez nawiedzona zonke kochanek daje dużo. A ty chodzisz po kafe i pierdzisz myśląc że każda ubolewa nad tym że teraz siedzi z tobą. Powiem Ci więcej. Tacy mężowie często śmieją się w trakcie seksu z żon takich jak ty. Przy was trzymają ich najczęściej dzieci i wspólne zobowiązania. Nic więcej. Ale zaklinaj sobie rzeczywistosc nadal.

Gość Maryyyś
16:45 Zgadam sie z Tobą! Pewien kanon wartości i szacunku dla innych (i siebie samej). 16:43 Cześć lubi. Wśród facetów tez są inteligentni i czy kobiety ich nie lubią??

Gość gość
Czuję sentyment do łatwych dziewczyn. Powodem tego jest fakt, że dzięki ładnej,niewykształconej ,lubiącej obmacywanki 19 latki poznałem czym jest rozkosz pieszczenia nagiego ciała młodej kobiety. Chciałem poznać uroki seksu. Z niedostępną i ambitną kobietą, wymagającą wielu mozolnych starań i podchodów nie osiągnąłbym swojego celu.