Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wizjonerka

Teraz zarabiam w Polsce 4000 netto na rękę

Polecane posty

Jako kobieta. Ale zmieniam miejsce pracy i mam zarabiać 6000. Tylko że ja pracuję w specyficzny sposób to znaczy rok pracuję, rok odpoczywam ale to już z moich powodów prywatnych. W sumie mało w życiu pracowałam, ale się zmęczyłam tymi 8 godzinkami dziennie i dla zdrowia chcę sobie zrobić przerwę ;)

Gość gośćff
Pracujesz na www.roksa.pl czy na www.odloty.pl ?

Gość gość
Slusznie, przy ciezkich chorobach psychicznych odpoczynek jest bardzo wazny.

Gość gość
Jak cie stać na normalne życie przy tych zarobkach jak rok pracujesz a potem rok nie? U rodziców mieszkasz?

Gość gość
Wizjonerka zrób dobrze prezesowi i napisz nam ile cm ma jego interes.

Spokojnie starcza ale zamierzam się ogarnąć lepszą pracę znaleźć i już nie robić sobie takich przerw od pracy. Młoda jestem, a i tak jak na swój wiek nie mam powodów do wstydu ;)

Chcę jeszcze założyć swoją firmę ale nie wiem czy warto tyle pieniędzy inwestować, plus niestety ale w polsce, nie wiem jakiego słowa użyć, te całe formalnośc***apierologia skutecznie zniechęcają.

Gość gość
Teraz zarabiam w Polsce 4000 netto na rękę Wizjonerka dziś Jako kobieta. x Wiesz co cię tajemniczy pajacu teraz zdradziło? Że jakbyś był kobietą, no nie musiałbyś tego pisać, że nią jesteś.

Bo widzisz tłuku co innego zarabiać tyle jako facet... :) No ale myśl dalej swoje zakuty łbie ;) Z takim zakutym łbem jak twój to ani grosza bym nie zarobiła ;)

Gość gość
Po za tym 4000 na rękę, rok pracować rok wolnego i spokojnie starcza :D jak się u mamusi mieszka to tak spokojnie starcza :D

Myślę, że lepiej mieszkać u mamusi niż tak jak ty połowę wypłaty przepierdzielać na mieszkanie ;) A swoją drogą nie mieszkam u mamusi, ale to są już moje prywatne sprawy ;)

Gość am_Dyzio
'rok pracuję, rok odpoczywam' , to jakaś ściema jest a nawet, jeżeli prawda, to zdecydowana większość specjalistów w Polsce zarabia netto miesięcznie ponad 3000 PLN i mam na myśli: ślusarzy, tokarzy, frezerów, hydraulików, elektryków i pracowników technicznych , którzy czytają rysunki techniczne i budowlane oraz schematy i aplikacje , zarobki pielęgniarki w Polsce już wynoszą ponad 4000 PLN netto miesięcznie , technika i technologia pędzi jak rozpędzona lokomotywa i rok czasu nie pracując w określonym zawodzie powoduje, że jesteśmy PIĘĆ lat do tyłu , poza tym, nie pamiętam teraz ile ZUS wymaga lat pracy od kobiet aby przyznać kobiecie należną emeryturę ale chyba co najmniej 20 lat pracy , pracując co drugi rok raczej na emeryturę nie zapracujesz , obstawiam, że jesteś jeszcze bardzo młodą kobietą i wielu spraw nie rozumiesz albo nie dociera ale po pewnym czasie dotrze , kiedyś zmądrzejesz !

Gość gość
Z twoich postów bije taka nieznajomość samodzielnego życia że szok :D po prostu widać że mieszkasz z rodzicami :D

Haha ja to może i jestem w stanie zrozumieć tę całą zazdrość a bardziej zawiść ;) szukacie dziury w całym, ale taki starszy facet to nie powinien się kompromitować ;) Stary a głupi :)

Gość gość
Doof bleibt doof, da helfen keine Pillen.

Gość gość
A co robisz? Ja zarabiam 3500-4000 netto, tez jestem kobieta, ale po 30, wiec zla jestem na siebie ze tak slabo. Ja marketing

Gość am_Dyzio
Wizjonerka dziś żadnej zawiści i żadnej zazdrości brak ! moje życie jest ułożone i ustawione, dwa domy wybudowałem i dwa ogromne domy wynajmuję , nie muszę już pracować a nadal pracuję ale obawiam się o Ciebie, czy dasz radę , czy nie będziesz żebrać na ulicy udając głodną ! póki co - stajesz się pośmiewiskiem tego forum, pozostawiam do przemyślenia

Gość gość
@21:16: damit du geistig rege bleibst, weil du zu zunehmed zu verblöden scheinst.

Dyzio nie martw się o mnie ty stary capie ;) Nie pytałam się co osiągnąłeś w życiu. A zresztą, nie wstyd ci tak dowartościowywać się przy młodej dziewczynie? Mam 24 lata i taką pensję dostałam na start. Dziwne, że nie robi to na was wrażenia, bo na moich znajomych zrobiło. No chyba że te nieprzychylne komentarze biorą się właśnie z tego wrażenia, które wywarła na was moja pensja. Wybaczcie ale nie będę pisać, w jakiej branży pracuję i jak do tego doszło. Od razu zaznaczam, że początki były trudne.

Gość gość
sodówa pospolita :classic_cool:

Gość gość
Na mnie 4 tys. nie robia wrazenia, poniewaz w wieku lat 27 zarabiam 12 tys. Ale i to nie robi na mnie wrazenia, poniewaz moi rodzice zarabiaja prawie dwa razy tyle.

Gość gość
Wizjonerka dziś to ani grosza bym nie zarobiła oczko.gif x bo ty mitomanie walony analnie, ty nie zarabiasz ani grosza oczko.gif

Gość am_Dyzio
Wizjonerka dziś Dyzio nie martw się o mnie ty stary capie xx chyba masz w genach aby publicznie obrażać ludzi, których nawet na oczy nie widziałaś ale przy takim nastawieniu do ludzi, gdy się uważasz za wielką 'księżniczkę' musisz się liczyć z konsekwencjami i gdy zapchasz kibel , gdy zaprosisz fachowca aby ten kibel przepchał i będziesz się tak odnosić do fachowca , jak do mnie , to bądź pewna, zapłacisz potrójnie za usługę przepchania kibla a fachowiec wykona takiego psikusa, że pożałujesz , fachowcy wiedzą, jak odpłacić za chamstwo i nie musi to być kapelusz w kominie albo jajka zamurowane w ścianie !