Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziecko a rozstanie

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny, 2 tyg temu rozstalam sie z ojcem mojego dziecka. Kiedy najwczesniej tj. Jakbynile mialo miesiecy/lat pozwolilybyscie zabrac dziecko na pol dnia? Moja cora ma 5 miesiecy.

Gość gość
Ja ponizej 3 lat nie dalalbym dziecka zeby tak je zabral. Niech przyjezdza do ciebie i tyle.

Gość gość
Tez mysle ze okolo 3.r.z.

Gość gość
U znajomych takie "nie pozwoliłabym" skończyło się postanowieniem sądu o opiece naprzemiennej

Gość gość
Dziecko jest tak samo moje jak jego, od urodzenia zajmował sie córką na równi ze mną, więc po rozstaniu w 8 mż od razu zabierał dziecko na cały dzień czy na noc. Teraz jest gorzej, bo mieszkamy w Dubaju, ex w Krakowie...

Gość gość
8'57 jak się nie karmi piersią to nie ma problemu z zabieraniem na dlużej. A jak tylko mm to co?

Gość gość
Ma takie samo prawo do dziecka jak Ty. Więc wiek dziecka jakie ma tu znaczenie o ile dziecko nie jest wychowane tak że tylko mama i mama bo inaczej beczy przeraźliwie? ;)

Gość gość
O ile nie ma jakichś istotnych przeszkód to lepiej, żeby ojciec "brał"sobie dziecko ile chce. Nawet nie wiesz, jakie masz szczęście, że Twój były chce w życiu dziecka uczestniczyć. To lepsze dla niego, dla dziecka i dla ciebie, bo bycie samotną matką bywa ciężkie i każda pomocna dłoń się przyda.