Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem w ciąży mam46lat

Polecane posty

Gość gość

Mąż ma 34 lata ja troje dorosłych dzieci z pierwszego malzenstwa,wnuczki A tu niespodzianka...Jestem w 7 tyg ciąży i jest wszystko w porzadku....Tylko boję się tych ludzkich spojrzen

Gość gość
Ja mam 42 lata i jestem w ciazy blizniaczej pierwszej wiec ...

Gość gość
Spojrzenia na pewno będą, ale to Twoje życie i Twoja ciąża. Masz mlodego męża, więc kto lubi już poplotkowal o Tobie, teraz będzie kolejna okazja dla życzliwych :-) Ja wiem, że między ludźmi żyjąc plotek się nie uniknie, osobiście mam w nosie cudze zdanie, chyba że to zdanie osób mi bliskich. Życzę Ci szczęśliwego rozwiązania i radości z późnego macierzyństwa.

Gość gość
Zazdroszcze.

Gość gość
To dopiero 7tc wszystko się może wydarzyć.

Gość gośćlaura
Nie wierze wam,to prowo jakieś

Gość gość
Ja mam 43 lata i mocno się waham nad trzecim, mam już dwójke maluchów :)))

Gość gość
46 lat to marne szanse na donoszenie ciazy i zdrowe dziecko

Gość gość
Głupota i tyle, dasz sobie radę babciu z wychowaniem nastolatka?

Gość gość
Przeciez nie usuniesz bo "co ludzie powiedza", zycie wlasnego dziecka powinno byc wazniejsze niz opinia innych.Fakt ze pozno, ja mam 10 lat mniej i juz w wieku ze wiecej babcia niz mama pasuje, ale nieraz nie ma wyjscia

Gość gość
autorko ale chcianej , planowanej ? Jak tak to gratuluję , tylko musisz o siebie dbać i badania porobić .

Gość gość
Monica Belucci w twoim wieku urodziła drugie. Kinga Kortach jest od ciebie 4 lata starsza i zaraz rodzi pierwsze. Wszystko przed wami - późne macierzyństwo odmładza, szczególnie jak jest się w dobrym związku i nie ma trosk materialnych :)

Gość gość
https://m.youtube.com/watch?v=4htmJWTxTYM Przynajmniej wiesz od początku. Kobieta z filmiku w wieku 47 lat dowiedziała się o ciąży na godzinę przed porodem. To pierwsze dziecko pary po 22 latach małżeństwa.

Gość gość
Znam 2 takie przypadki. Jedna urodziła mając 48 druga 49. W obydwu przypadkach sądziły, że w tym wieku już nie zajdą w ciążę więc się nie zabezpieczały, a brak miesiączki uznały za menopauzę. Ich córki mają już około 10 lat :) Jedna z nich miała 3 dorosłych synów więc córeczka była super niespodzianką. Będzie dobrze.

Gość gość
Moja babcia urodziła ostatnie dziecko w wieku 49 lat , dziecko urodziło się zdrowe. Życzę powodzenia autorko.

Gość gość
Zalozyla temat i poszla wiec to zapewne prowo. Jakby chciała pogadać to by weszla na temat o ciążach po 40-tce.

Gość gość
Moja babcia urodziła ostatnie dziecko w wieku 49 lat , dziecko urodziło się zdrowe. Życzę powodzenia autorko.

Skoro wziął ją sobie za żonę, to znaczy że autorka musi młodo wyglądać.Teraz kobiety są dłużej biologicznie młode niż kiedyś. Moja sąsiadka urodziła szóste dziecko mając 48 lat.Miała już roczną wnusie.

Gość gość
wyżej -albo mieć hajs ...

Gość gość
Pewnie prowo ale gdyby nawet to zajdzie 46 urodzi 47 a gdy dziecko do matury będzie dopiero szło to już matka już 66 lat. Hm.

Gość gośćlaura
A huj was to obchodzi szmaty zazdroscicie jej bezplodne jurwy

Gość gość
A była żona Sylvestra Stallone, lat 54, dzisiaj urodziła. To jej piąte dziecko.

Gość gość
Jakie ma znaczenie ile matka będzie mieć jak dziecko będzie szło do matury?? Matkę 16latkę może w każdej chwili przejechać samochód jak będzie przebiegać przez ulice, i jej dziecko zostanie sierotą. Wrzućcie na luz. Lepiej mieć matkę 60+ niż nie mieć wcale, a na długość życia to wpływ mamy znikomy.

Gość gość
23.23 Statystycznie wiecej matek umiera ze starosci niz jest rozjechanych przez samochod w wieku 16 lat :/ Ja jestem dzieckiem poznych rodzicow i jedyne co.pamistam to ich wieczne stekania.i choroby.

Gość gość
Statystycznie na spacerze ja i mój pies mamy po trzy nogi.

Gość gość
Urodzilam majac 44 lata .Ciaza donoszona . wszystko prawidlowo ..ludzkie spojrzenia mnie nie interesuja..tez mam mlodszego męza a mój syn ma już 4 lata

Gość gość
Zachodzicie w te pozne ciąże, bo chcecie utrzymać tym młodszego męża?

Gość gość
gość dziś Zachodzicie w te pozne ciąże, bo chcecie utrzymać tym młodszego męża? ha ha nie , chcemy pisac o tym na kafeterii bys miał o czym czytac

Gość gość
Albo ma i jedno i drugie, jest zadbana i ładna i ma kasę, swoją firmę i stanowisko. Jest pewną siebie kobietą. Lepsza taka niż młoda z innego wątku co to teściowa rzuci luźnym tekstem, a ta już jęczy, że jej nie lubi i jęczy mężowi i foch. Spotykałam się ze starszym facetem, był super inteligentny, dbał o mnie i czułam się z nim świetnie. Miał stabilną pracę i dochody (nie byłam z nim dla kasy, bo mam rodziców bogatych i wszystko mi zapewnili). Niestety, ale był rozwodnikiem z dziećmi, a ja jestem realistką i nie chciałam brać sobie takiego bagażu, lubię lekkie życie i nie mogłabym się męczyć z czyimiś dziećmi. Znalazłam młodego bez zobowiązań, mniej stabilną sytuacją, ale bez bagażu. Każdy bierze to co mu odpowiada, więc już tak nie jedźcie po tym facecie.

Gość gośćlaura
Jestem dzieckiem poznych rodziców,moja matka zyje,starsza od ojca,ojciec zmarl jak mial66lat,palil papierosy na potege,rak pluc,ale zmierzam do tego,że nie osierocili nas mnie i brata,jestesmy z bratem po40 dwa lata roznicy miedzy nami,pamietamy mile chwile dziecinstwa i dorastania,nauke jazdy na rowerze,przez naszych rodzicow,fajne wycieczki,wiele innych radosnych lat,nie jest prawdą stekanie,narzekanie rodzicow,bo wydali nas na swiat,narzekaja tacy,ktorzy maja taki charakter,glupi ludzie czepiaja sie wieku rodzicow,brak akceptacji i tolerancji to zwyle domena polakow,taki narod,ze zawsze cos nie pasuje,kto chce i moze,ma zdrowie i pragnienie dziecka,to niech bedzie na zdrowie,reguł w zyciu i nic pewnego nie ma,a kazdy kiedys umrze,czy mlody,czy starszy,jesli dwoje zdrowych ludzi sie kocha,z milosci dziecko upragnione jest szczesciem,czego wy zazdroscicie?mlode kobiety,a maja tyle zgorzknialosci i jadu,klamstwa i zawisci,mnie to osobiście nie obchodzi czy 16,czy50 urodzi dziecko,zycze wszystkim chcianego,zdrowego dziecka