Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

A co jak są, ale nie wyszły w badaniu?

Polecane posty

Gość gość

Córka ma wystający brzuch (nie wygląda jak afrykańskie, zagłodzone dziecko, ale kształt brzucha się jakby zgadza), bóle brzucha po jedzeniu i problemy z moczem (popuszcza, trzyma za długo, teraz jeszcze zapalenie pęcherza się przypałętało). Mam troje dzieci. Robiłam wszystkim panel na pasożyty (duże robale, lamblie i candidia) i u żadnego nic nie wyszło. Słyszałam, że wynik nie jest pewny. Nie chcę pakować w nie chemii tym bardziej, że wyników niby brak. Znacie jakiś dobry nieinwazyjny sposób na odrobaczenie?

Gość gość
Odstaw cukier, podawaj kiszonki, jogurty.

Gość gość
Dokładnie, odstaw cukier. Jeszcze dobrze by było zboża. Jak najwięcej kiszonek. W aptekach są ziołowe krople. Wystarczy zapytać. A badania to i z krwi i z kału.

Gość gość
Idz z córka do lekarza, przeciez mogą byc rozne przyczyny , nie robaki. Odrobaczanie moze jej tym bardziej zaszkodzić.

Gość gość
Młoda włśanie skończyła DaFurag, ale coś niewyraźna jest i mało je czegokolwiek. Jeszcze się rumień zakaźny przypałętał. Mąż uważa, że jestem hipochondryczką. Choć jego z kolei martwi, że czasem budzi się nagle w środku nocy i płacze, że ją nogi bolą. Myślałam bóle wzrostowe, a tu nagle wyczytałam u H. Clark, że tego nie można lekceważyć, bo to nie jest normalne wcale. Ehh... martwię się o nią.

Gość gość
Byłam, od lekarza dostałam skierowanie na lamblie (na wszelki zrobiłam jeszcze inne, ale nie c nie wyszło). Kolejny krok to psycholog, ale myślę, że to nie to. Chociaż... nie wiem. Jest środkowym dzieckiem i może mieć deficyty.

Gość gość
Ja dalam corce zentel i trzeba przyznac ze teraz w nocy spi jak zabita a kiedys sie wiecznie wiercila. Nic jej w badaniach nie wyszlo. Nie wiem czy to zbieg okolicznosci czy faktycznie miala robale.

Gość gość
No i dziewczyna dostała mi wysokiej gorączki, wysypki grudkowatej, światło i jedzeniowstrętu z bonusem w postaci bólu głowy. Lekarz za 2 h

Gość gość
Daj znać co z dzieckiem

Gość gość
nie wiadomo. Jakaś wirusówka. Druga pod rząd :( Jutro badania. Mam nadzieję, że chociaż pęcherz ok.

Gość gość
no to jesteśmy w szpitalu....

Gość gość
Wiesz już co córze jest?

Gość gość
Up