Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj syn źle reaguje jak wchodze do niego do wanny , ma roczek:)

Polecane posty

Gość gość

troszkę smieszy mnie ta sytuacja, ale czasem z braku czasu, sytuacji kąpie się z dziecmi, zadko bo z synkiem wykapalam się dziś 3 raz, mam jeszcze córke ,2,5 roku i z nia kapalam się często, dziś włozylam dzieci do wanny i wskoczyłam do nich, na szybkiego się wykąpać, a mój syn ryk, patrzy na mnie z przerażeniem, ucieka, dziwna sprawa, ni e wiem czemu, ok krótko karmiłam piersią i może boi się moich małych cycków ale nie wiem dlaczego, naprawdę może ktoś zdefiniuje problem jaki mam z synkiem, ok nie będę się więcej z nim kapac, choć myslama , ze przyzwyczaje go i sieprzekona, dlatego dziś był trzeci raz a tu znów płacz, widzi mnie na golasa, bo często kapie się rano, córka biega po łazience, synek w foteliku siedzi a ja się kapie sama, albo córka do mnie wchodzii jest ok i czemu tak:) pytam z ciekawości może ktoś cos mądrego powie bo nie jest to dla mnie żaden problem:)

Gość gość
jesteś buka i straszysz dzieci :/

Gość gość
Prowo i to niedopracowane. I myjesz swoja calodniowa picze w tej samej wodzie co male dzieci ?

Gość gość
jak zle reaguje , to nie wchodz mu do wanny proste

Gość gość
debilne prowo:(

Gość gość
co to znaczy prowo, bo nie rozumiem, dlaczego miałabym wymyslac temat, ktoś na tym zarabia, ja? jako prywatne konto bo nie wiem, pytam , jak krowie na rowie ktoż odpowiada zy nie jak ie to nie piszcie. os, tak wkładam swoja picze do tej samej wody co dzieci

Gość gość
Nie wiem czemu dziecko tak reaguje, natomiast to co robisz jest bardzo niehigieniczne.

Gość gość
idź dziecko pobaw się w piaskownicy a nie głupoty wypisujesz. Myślisz że nabierzesz kogoś?

Gość gość
Moja córka kocha kąpać się ze mną.

Gość gość
Jak można sie do naga rozbierać przy dziecku. Ja bym miała traume jakby moja matka coś takiego robiła.

Gość gość
Ty głupia szmato weź sie za jakąś robote. Pewnie masz 18 lat, chłopaka brak, perspektyw na przyszłość brak i pomysłu na uciekającą młodość też brak