Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W facetach w******ja mnie takie zachowania :

Polecane posty

Gość gość

- gdy udaja co to oni nie moga, kim oni nie sa a w rzeczywistosci sa przecietni lub gorzej; a gdy jeszcze oczekuja ze ktos bedzie im przytakiwal, bo jak nie to wielki foch , wyzywanie kogos to juz w ogole porazka. krotko mowiac brak pokory i glupota -gdy dzwonia po to zeby powiedziec ; kupilem chleb, albo czekam w kolejce :o -gdy nie potrafia odmowic kobiecie seksu czy czegokolwiek (mam tu na mysli kazda inna procz zony) -gdy manipuluja -brak dbalosci o higiene osobista -okazywanie litosci kiedy nie trzeba czyli np nie okaza litosci komus komu robia krzywde ale 'lituja' sie nad kobieta ktora zabiega o ich wzgledy a oni jej nie chca, no ale 'zal powiedziec ze jej nie chca'-znam takich facetow. - zebranie o przytulanie, seks od obcych kobiet spoza rodziny -puszczanie sie z d********-naiwnosc -niezdecydowanie,robienie z siebie ofiary, obwinianie innych,obrzydlistwo fe Takich facetow nie szanuje tylko traktuje jak bankomat. Jak cos mi sie przypomni to dopisze

Gość gość
Kogo to obchodzi 💤

Gość gość
:) to chyba ja zapoczatkowalem te myslniki dzisiaj

Gość gość
chyba nie;

Gość gość
Ok, pisz dalej, na razienic z nich u siebie nie rozpoznalem. Nie grozi mi latanie za innymi bo jestem kawalerem.

Gość gość
gość wczoraj Mnie obchodzi, ale widzę, że nieudaczniki mają ból d**y. Dobra lista. Ja nie trawię typów narcystycznych, zapatrzonych w swoją mondrość i ynteligiencję, próbujących się dowartościować kosztem innych. Czyli takich nieudaczników życiowych z niskim poczuciem własnej wartości. Fuj.

Gość szry
hmmm... droga autorko, to bardzo dziwne, ze dosyc wkurzajace zachowania denerwuja cie tylko wtedy, kiedy dopuszczaja sie ich mezczyzni. doprawdy, nie wiem za pomoca jakiego skretynienia doszlas do wniosku, ze baby moga pokazywac brak pokory i glupote i nikogo nie moze to wkurzyc. nie, nie obchodzi mnie jak wielkiego focha zaczniesz teraz produkowac. sama piszesz, co wkurza w facetach. nie ludziach. TYLKO w facetach. a moze to wrodzone sprzezenie zwrotne, przekierowujace cale twoje "myslenie" do rzyci, kiedy perorujesz, jak jest wkurzajace dzwonienie do kogos z BYLE PIERDZIELNIKIEM? szczerze napisze, ze nie jestem w stanie sobie wyobrazic swiata, gdzie faktycznie wiekszosc facetow zachowuje sie dokladnie tak, jak opisujesz. chociaz na pewno zdarzaja sie odszczepiency. tak samo rownie rzadko zdarzaja sie konkretne kobiety, ktore nie wyczyniaja takich "arcywaznych telefonow". ciezko nie odniesc wrazenia, ze pomylilas sie w opisywaniu plci przy paru z i tak niewielu punktow. odmawianie czegokolwiek... niby jakim cudem ktos mialby znalezc sobie te cala "zone", gdyby wszystkiego odmawial? na kawe nie, spotkac sie nie, pomoc nie... oczywiscie ze malzenstwo nie:D czego ty sie czepiasz, to dla mnie juz skrajny debilizm. na marginesie zwalcz moze najpierw rozwiazlosc swojej plci, potem czepiaj sie innych:) manipulacje? och naprawde? kilka wczesniej sarkastycznie wysmialem. wiec "wiesz o czym mowisz", tylko adresy z rozmyslem podmieniasz. manipulacja, a fe... jak ktos fleja to fleja - cecha ludzka, ludzie bywaja zaniedbani niezaleznie od plci okazywanie litosci kiedy nie trzeba... oooo, naprawde, wzorze do nasladowania, od kiedy to jestes wyznacznikiem i miara norm spolecznych, prawnych i moralnych, zeby za kogos oceniac, co jest wskazane a co nie? za kogo ty sie uwazasz, wyzej srasz niz rzyc masz. zebranie, puszczanie(sie) - powiedz to swojemu ojcu. i jest takie przyslowie: jak nie mozna sie stolowac w domu, to trzeba isc na miasto, tyle w temacie. nie rob z siebie ofiary po tej lekturze. bo z obwinianiem innych juz c****eknie poszlo, pod zlym drzewem szczekasz.