Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienawidzę siostry mojego partnera

Polecane posty

Gość gość

Mam 31 lat. Jestem w związku z rozwiedzionym facetem. Jego była żona , dzieci i rodzice są do mnie w porządku, niczego złego nie mogę im zarzucić. Nie zaakceptowała mnie tylko jego siostra. Nie wiem dlaczego ale nienawidzi mnie. Z całych sił uprzyksza mi życie. Ośmiesza w towarzystwie. W każdej sytuacji stara się mnie upokorzyć. Raz nawet jego była żona zwróciła jej uwagę. Rozmawiałam o tym z moim facetem ale on nie widzi problemu,mówi że nie będzie się wtrącać w babskie fochy. Naprawdę sie przestraszyłam jak powiedziała mi że jak wyjdę za mąż za jej brata to taki mi los zgotuje że pożałuje że się urodziłam. Czasami ludzie tak się zachowują jak komuś czegoś zazdroszczą. Ona nie ma mi czego zazdrościć bo jest bardzo atrakcyjna,dobrze zarabia i ma duże powodzenie u mężczyzn.Może dlatego mnie tak nienawidzi bo jestem brzydsza od niej,a słyszałam że ponoć piękne kobiety potrafią być wyjątkowo wredne. I może uważa że jej brat zasługuje na ładniejszą niż ja kobietę. Jak rozwiązać tę sytuację?

Gość gośćmija
coś sciemniasz, prawdziwie piękne nie są wredne, uroda w środku i na twarzy współgra, to provo albo ona ma tapete

Gość gość
gośćmija dziś coś sciemniasz, prawdziwie piękne nie są wredne, uroda w środku i na twarzy współgra, to provo albo ona ma tapete x Może masz rację a to prawo to tylko idioci wymyślają,

Gość gość
Owszem piękne są wredne i to bardzo. Przypomnijcie sobie Królewnę Śnieżkę,którą piękna macocha otruła się bo bała się że Snieżka prześcignie ją w urodzie. Brzydkie kobiety nie są wredne,ładne bardzo. Mówię w dosłownym znaczeniu tego słowa. W tej opisanej sytuacji wzięłabym żyletkę i rozcięła policzek tamtej kobiecie żeby ją zeszpecić. Wtedy by spokorniała.

Gość gość
Siostry podobnie jak teściowe chcą jak najlepiej dla swoich braci i stąd ta sytuacja jak nie odpowiadasz siostre. Mnie też szwagierka nienawidziła,przez nią się rozpadło moje małżeństwo. Wiecie czemu to zrobił?Bo chciała za bratową mieć swoją najlepszą przyjaciółkę. Dopięła swego,ale ja i tak umiem odegrać się na byłym mężu że nie stanął w mojej obronie-utrudniam mu kontakty z synem. Gdy się wkurza mówię z uśmiechem żeby w niedzielę do kina poszedł z siostrzeńcem a nie z naszym synem. Jak szwagierka nienawidzi bratowej to nie są żadne babskie fochy tylko powazny problem.

Gość gość
Słabe to prowo. Chcesz nim pobić równie chamski,agresywny temat "nIenawiszę dziecka swojego partnera"?.....

Gość gość
Bzdura. Dzieci czasami są chamskie bo są małe. Siostra jest dorosła,robi to świadomie.

Gość gość
Nienawidzę siostry mojego partnera; nienawidzę dziecka mojego partnera; nienawidzę teściowej mojego partnera; no dawać następne provo.