Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwia slask

czy to ma być opieka?

Polecane posty

Gość sylwia slask

Od miesiąca pracuje jako opiekunka jest to mezczyzna 64 lata mający problemy z poruszaniem się Człowiek ten do chwili obecnej prowadzi dużą firme wiec nie jest biedny zaoferował mi wysoką stawke godzinową za praxe u niego Do mojch obowiazkow należy,pomagać mu w normalnych czynnosciach gotowanie pranie i sprzątanie W czoraj rozmawiał ze mną powiedział ze dostane zmiane stawki Jednak jesli bede ubierała sie tak jak on mi powie Stroje i kreacje sa raczej wyzywające Dodam ze jestem meżatką mam dzieci

Gość gość
Widocznie ten facet chce abyś go podniecała. Być moze ma nadziej pozniej na cos wiecej

Gość gość
Jak się powie A, to potem będzie B, C, itd.

Gość gość
Może facet oglądał film „Niemoralna propozycja” i liczy na sequel?

Gość Samosowj
Praca jak praa, chce zaplacić, Ty sie zastanwó czy chcesz to zrealizować ni to przestepstwo a ni naganne

Gość gość
Nie ubedzie cie

Gość gość
Dzisiaj stringi jutro stary burak będzie chciał loda

Gość gość
co ci szkodzi spróbować zawsze możesz zrezygnować

jeśli nie chcesz tego robić asertywnie odmawiasz - jeśli facet jest natrętny - rezygnujesz z pracy. Jeśli odpowiada ci świadczenie takich dodatkowych usług (jest to dość nawet popularne w krajach zachodnich) to ustalasz osobny cennik na te usługi i dogadujesz się

Gość gość
prawda

Gość gość
Uczciwa propozycja. Nie widzę w tym nic złego. Zarabiasz pieniądze na jego warunkach a jak ci warunki nie odpowiadają to zmień pracę. To że jesteś mężatką niczego nie zmienia. Są mężatki, które puszczają się za darmo dla przyjemności są i takie, które za to biorą kasę.

Dzisiaj stringi jutro stary burak będzie chciał loda xxx dosadnie napisane ale prawda. Na pewno nie chodzi tylko o ubiór ale docelowo także o usługi seksualne - jeśli nie pełen stosunek to może masaż czy seks oralny i jeśli ona się zgodzi to musi się liczyć, że jego propozycje do tego w końcu będą zmierzać. Dlatego niech uwzględni to od razu czy na takie usługi będzie chciała wyrazić zgodę w " pełnym zakresie"

Gość gość
Jak mu ostatecznie zrobisz lodzika za kilka stówek to przecież nic się nie stanie. Do tego wszak zmierza ta sytuacja, nieprawdaż? Po prostu szukasz usprawiedliwienia dla tego, co będzie dalej...

Gość gość
Praca jak praca

Gość gość
Fajna robota