Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Myslalam , ze facet traktuje znajomosc ze mna na luzie, wiec

Polecane posty

Gość gość

powiedzialam mu to samo, ze sie w to nie bede angazowac i w ogole traktuje to tak samo na luzie. Ale jesli sobie kogos znajde to przestaniemy sie spotykac, powiedzialam mu tez ,ze juz zaczelam sie z kims spotykac. On powiedzial, ze mu to nie przeszkadza, ze jest ok, ze z jego strony to wyglada tak, ze ze raz angazowal sie bardziej, ale tego nie chcial i musial w sobie stlumic ( bo sa pewne przeszkody naszego zwiazku). I po tym spotkaniu sie nie odzywa... Czyli jednak wcale nie chcial tak naprawde zebym pokazala obojetnosc?

Gość gość
też bym przestał się odzywać jakbym wiedział , że i tak szuka sobie innego .

Gość gość
Pusta jak bęben on też... Naogladaja się grejow a później myślą,że życie to film.

Gość gość
To po co mówił, ze lepiej zebysmy sie w to nie angazowali? Myslalam, ze jak pokaze oboboejtnosc to go to zmobilizuje do walki o mnie, a stalo sie odwrotnie... Nie mam nikogo tak naprawde, ale w zlosci mu tak powiedzialam

Gość gość
A najlepsze, ze powiedzial ze ok, ze to mu nie przeszkadza, jeszcze jak wracalismy to smialismy sie i byla na pozor dobra atmosfera, ale teraz sie nie odzywa... juz 10 dni od spotkania. Czyli mowil co innego, ale robi co innego?

Gość gość
"Czyli mowil co innego, ale robi co innego? " xx Tak. A Ty? Ty też.

Gość gość
Kolejna idiotka, która chciała sprawdzić czy facet będzie walczył.

Gość gość
On nie chciał, ty nie chciałaś i nic nie ma .

Gość gość
gość dziś Kobiety tak testuja mezczyzn, ze niektorzy wola byc nawet prawiczkami niz sie wiazac.

Gość gość
Takie testy to niech sobie w duuupppęęę wsadzą

gość dziś To po co mówił, ze lepiej zebysmy sie w to nie angazowali? Myslalam, ze jak pokaze oboboejtnosc to go to zmobilizuje do walki o mnie, a stalo sie odwrotnie... Nie mam nikogo tak naprawde, ale w zlosci mu tak powiedzialam xxxxxx ma rację. Ja najpierw bym cię jeszcze bzyknął i spadaj mała. Kiedyś miałem taką sytuację i dokładnie zrobiłem jak napisałem. Od tamtej pory olewałem każdą następną.