Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytania na temat związków

Polecane posty

Gość gość

hejka chciałem zapytać panie i panów odnośnie paru sytuacji jakich doświadczyłem oraz na co mam uważać w związku licz na odp wtedy wyjaśnię o co mi chodzi :)

Gość gość
oj zero odzewu od państwa hehe moje pytania wychodzą raczej w czasie rozmowy chciałbym wiedzieć jak to jest kiedy facet jest za dobry dla kobiety i dlaczego im się to nudzi bycie w stabilnym związku kochane dbane w którym rozmawiasz z kobieta

Gość gość
Weź się pieprznij o ścianę

Gość gość
dzięki zapamiętam :) próbowałeś?

Gość gość
To ci napisała kobieta która wyczula ze jesteś kolejną pipą na tym świecie już po twoich 2 zdaniach. Nara spadam

Gość gość
W związku niema się uważać ,w związku się jest ,albo nie,poznajemy ,rozmawiamy,kochamy ,gniewamy ,sprzeczamy i zawsze możemy na sobie polegać,a przede wszystkim być sobą

Gość gość
Wg facetow 'stabilny zwiazek' to co dzien stanie przy garach i dogadzanie facetowi, pranie, sprzatanie, dawanie co dzien doopy facetowi, co dzien uslugiwanie facetowi to jest stabilny zwiazek wg facetow i dziwi a sie ze kobiety moga sie buntowac i nie chciec byc sluzka

Gość gość
okej dzięki że jestem pipa ;) A co panie lubią?

Gość gość
nie, nie chcemy tych waszysz stabilnych zwiazkow , czyli bycie kura domowa, wolimy zyc po swojemu, sluzaca to sobie zatrudnijcie wy lenie

Gość gość
okey dobrze wiedzieć ale sam sobie radzę praca jedzenie dawanie d**y to nie dała mi żadna więc spokojnie ja tam jestem pipą jak napisała tamta ,,kobieta,, co jeszcze facet nie powinien robić?

Gość gość
tak jestem leniwy to fakt przyznaje się pytam tak ogólnie bo się nie znam nie wiem czego panie oczekują i co im przeszkadza dlatego proszę o swoje opinie i odp :)

Gość gość
A stabilny związek nie oznacza nudy,rutyna jest nudą,zawsze i jedna i druga strona musi starać się aby jej nie było

Gość gość
wiem to jednak rutyna zawsze będzie to normalne a czemu myślicie że chodzi faceta o waszą d**e?

Gość gość
Mnie to tam gowno obchodzi co robicie bo to nie ja się muszę uzerac z chłopem który tak naprawdę nic nie wnosi do życia. Więcej g****a do sprzątania aniżeli pożytku jakiegos. Nawet seks nie jest tyle wart by z wami żyć na co dzień i znosić jakieś filozofie z d**y :classic_cool:

Gość gość
okey dobrze wiedzieć wiem że się pyta kobiet o wiek ale ile macie lat bo wydaje mi się że różne roczniki bez obrazy/ może i tak ja tam mało co wnoszę do życia kobiety

Gość gość
że się nie pyta sry*

Gość gość
gość [14 :21] :-D :-D :-D

Gość gość
"Mnie to tam gowno obchodzi co robicie bo to nie ja się muszę uzerac z chłopem który tak naprawdę nic nie wnosi do życia. Więcej g****a do sprzątania aniżeli pożytku jakiegos. Nawet seks nie jest tyle wart by z wami żyć na co dzień i znosić jakieś filozofie z d**y cool.gif" X Współczuję Twojej matce męża, a Tobie - ojca.