Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Proszę o szczerość, pyt. głównie do kobiet. Czy naprawdę tak trudno znaleźć..

Polecane posty

Gość gość

w dzisiejszych czasach kobietę ciepłą, rodzinną i oddaną? Która nie jest materialistką, która szuka miłości, szanuje się i jest dobrym człowiekiem?

Gość gość
nie tylko że taka jets po prostu brzydka i z reguły dzieciata Masz za duże wymagania

Gość gość
a cy co jestes w stanie od siebie dac?

Gość gość
A co wg ciebie oznacza "nie jest materialistką"? Bo mężczyźni na kafe wyzywają od materialistek każdą, która oczekuje od mężczyzny choćby szczątkowej zaradności i umiejętności utrzymania rodziny.

Gość gość
dziś To samo.

Gość gość
Jestem taka

Gość gość
ja jaka jestem? wyglad mysle ze ok. charakter- minus to nerwus ze mnie. a z plus- kocham- potrafie to w kadym momencie okazac, wierna, . jestem wsparciem dla partnera, zawsze moze na mnie liczyc.wiadomo o dom potrafie zadbac, kazda sprawe zalatwic.Lubie cos robic nie lbie siedziec w 1 miesjcu.Ale tez darzaja sie dni kiedy leze pod kocem i ogladam tv. A lubie zaradnych facetow ktorzy nie musza milionow zarabiac ale zeby umial zadbac o dom i kobiete. Strace prace a to ja musze sie martiwc o rachunki czy jedzenie.Czy cos w domu zrobic. Nie mowie ze ma umiec wszystko. ale niech chociaz probuje.

Gość gość
dziś Kobieta, która nie jest materialistką nie szuka w mężczyźnie kasy. Ma prawo wymagać by mężczyzna pracował i zarabiał, ale nie oczekiwać konkretnych stawek jakie ma zarabiać i od tego określać czy chce z nim być czy nie.

Gość gość
ale co to za facet ktory zarabia tyle ze ppod koniec miesiaca na koncie 0 zł. a o zmianie pracy nie chce slyszec?

Gość gość
dziś Myślę, że chyba jesteś OK.

Gość gość
lubie jak facet jest taki. zaradny, myslacy i bystry.Odpowiedzilany i dojrzaly.Ktoremu nie trzeba placem pokzywac co ma zrobic jak ma zrobic. Jka trzeba to i posprzata ugotuje.

Gość gość
dziś Ty też masz rączki i możesz iść do roboty, a nie tylko z faceta kasę doić. Skoro budżet jest wspólny to oboje musicie kasę zarabiać. Jeżeli zarabiasz tyle samo lub mniej niż facet to nie masz najmniejszego prawa wymagać by on więcej zarabiał. Nie te czasy...

Gość gość
najwazniejsze facet musi byc ciekawy.Napewno nie ciapa.tO MOZE WYNIKAC NAWET Z ROZMOWY jak jest o czym rozmawiac to juz facet zyskuje w oczach kobiety.Miec poczucie humoru.

Gość gość
Nie oczekiwać konkretnych stawek to jedno. Ale kobieta ma prawo oczekiwać, że mąż utrzyma ją i dzieci, kiedy ona jest na wychowawczym. Sorry, ale ktoś, kto zarabia trzy tysiące netto, nie zapewni bytu rodzinie. Nie szukać w mężczyźnie kasy nie oznacza, że trzeba sobie brać pierwszego lepszego gołodoopca.

Gość gość
to on doi nie ja.Bo ja zarabiajac tyle samo. jeszcze potrafie odlozyc nie duzo bo 200zł ale odkladam. i mi na luzie stracza do kolejnyej wyplaty. a on co dopiero 24 a on ma zaledwie 120zł na koncie.a ja potem musze wspomagac.

Gość gość
Skoro budżet jest wspólny to oboje musicie kasę zarabiać. x Jeżeli będziemy w równym stopniu uczestniczyli w prowadzeniu domu i wychowywaniu dzieci, to bardzo chętnie. Polskie kobiety to ciężkie frajerki, bo dały sobie wmówić, że praca w domu to nie praca i jeżeli nie przynoszą do domu pieniędzy, to są pasożytami.

Gość gość
gość dziś Chciałem tu prosić o zdanie normalne kobiety, a ty w moim przekonaniu jesteś typową materialistką, w związku z czym i tak nie ma sensu wymiana opinii z tobą. Drobna rada, zmień się, albo będziesz starą panną. Faceci nie lubią takich roszczeniowych kobiet.