Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Życie we Wloszech

Polecane posty

Gość gość

Cześć dziewczyny. Pisze do was w pewnej sprawie. Mam 23 lata od 2 lat moim partnerem jest 33 letni Włoch. Od niedawana przeprowadziłam się do niego na stałe. Nie pracuje, nie mam żadnych znajomych prócz znajomych swojego lubego, jestem strasznie samotna. Całymi dniami nie mam co ze sobą zrobić, mój narzeczony wychodzi do pracy, a ja siedze w domu i czuję się jak pies, który czeka na swojego pana :/ Jeżeli już skuszę się wyjść do ludzi zostaje atakowana z wielu stron przez napalonych 25 latków. Czy znajduje się ktoś tu w podobnej sytuacji i ma ochotę pogadać, wymienić się doświadczeniami ? Pozdrawiam was gorąco

Gość gość
Niech się twój italiano uczy Polskiego. Bo jeżeli to związek na poważnie to w przyszłości i tak będziecie musieli wracać do Polski. W sensie tak za 10-15 lat.

Gość gość
Dziki kraj, dzicy ludzie, dzikie obyczaje. Zwykła dzicz!

Gość gość
Nie jestem w podobnej sytuacji więc nie będę odpowiednia osobą do pogaduszek ale moja ciotka gdy wyjechała do Kanady to czuła się podobnie dopiero jak urodziła dzieci to samotność była dla niej mniej dokuczliwa. Mam jednak pytanie (jeszcze nie byłam we Włoszech dopiero w przyszłym roku się wybieram) a pytanie brzmi czy kuchnia włoska jest naprawdę taka świetna, z góry dziekuję za odpowiedz.