Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak uwolnić się od tej kobiety ?

Polecane posty

Gość gość

Chodzi o to, że dwa miesiące temu byłem na pewnej imprezie na której trochę wypiłem, na moje nieszczęście była tam dziewczyna która od dłuższego czasu mnie podrywala. Kiedy ja byłem już tak solidnie pijany poszedłem na górę do pokoju, tam wiadomo rozebrałem się do samych bokserek i od razu wskakuje do lozka, no niestety po dosłownie 5 minutach weszła do pokoju ta dziewczyna, która nie była aż tak pijana jak ja, od razu usiadła na mnie pozycją na jeżdzca, rozebrała mnie i siebie i uprawiała ze mną seks, zrobiliśmy to, obudzilismy się zupełnie nadzy przytuleni do siebie, ja jako że za bardzo nie wiedziałem co robić to od razu po obudzeniu się ubralem sie i wyszedłem zostawiając ją samą w łóżku. Problem w tym, że ona zaraz po tym od razu mi napisała na FB "Było cudownie, kiedy zrobimy to jeszcze raz ?" Ja jej napisałem żeby o tej nocy zapomniała i nigdy do tego nie wracala, na co ona mi przesłała mi zdjęcia jak byliśmy razem w łóżku i napisala, że jak nie będę się z nią umawiać to ona te zdjęcia wysle mojej dziewczynie, no i tym o to sposobem musialem przez te 2 miesiące umówić się z nią kilka razy, problem w tym że nie daje mi spokoju i nie wiem co mam robić.

Gość gość
O dobrze ci tak. Mam nadzieje ze twoja dziewczyna się dowie.

Gość gość
Noł. Beznadziejne.

Gość gość
0/10 nudne, bez polotu, głupie i zwyczajnie słabe. postaraj sie bardziej

Gość gość
18:35 Polska cecha życzyć komuś źle