Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Modelllex

Modelka zauroczona w brzydkim facecie

Polecane posty

Gość gość
Lubie holdowac kosmetyki. To jest moja wartosc :)

Gość gość
Je'bałaś się z nim to znaczy, że cię pociąga. Twój jedyny problem to "co ludzie powiedzą". Świadczy to wyłącznie o tobie samej. O tym jaka jesteś płytka i pusta w środku. Pusta wydmuszka.

Gość gość
A to nie facet zalozyl temat poniewaz nie jest pewien uczuc swej ukochanej i jej nie dowierza ? Bo mam wrazenie ze po raz kolejny chce sie upewnic i pyta o opinie czy warto...

Gość gość
Nic nie boj lolu kocha tylko ciebie. Nie zadnego innego.

Gość gość
Nie chce mi sie czytac wszystkich komentarzy. Intryguje mnie tylko slowo modelka. Dla mnoe akurat modelki nie sa piekne. Sa za chude i twarz tez maja zazwyczaj orginalna ale nie piekna. Sam jak spogladam na modelke to bynajmniej nie z porzadaniem. Wsrod moich kumpli nie kojarze by ktorys kiedykolwiek wspomnial o jakiejs modelce jako ideale. Jedynie wsrod kobiet panuje podnieta modelkami i kazda by chciala tak wygladac. A co do wzroku mezczyzn uwierz ze nie musi on byc z zachwutu dla twojego "piekna" a wrecz przeciwnie.

Gość gość
Naprawde? A moje piekne loki jak smoki :(? I nogi jak zyrafy tez nie robia wrazenia? :( a chudziutkie udczka jak mroweczka ?

Gość Modelllex
Powiedział, że mnie kocha - wczoraj. Czy to jest możliwe? Nie wirze w to co się dzieje....

Gość gość
Modelka i brzydki gosc po 30 przedzej uwierze, ze islam to religia pokoju.

Gość gość
dokladnie od razu widac ze to prowo jedynie taka sytuacja moglaby byc jakby on byl bardzo bogaty i to nie mialoby nic wspolnego z miloscia. Jedyne przypadki ze dziewczyna jest z brzydkim facetem to jak poznala go w mlodosci i nic o zyciu nie wiedziala. Taka glupia 16 powiedzmy ktora chce sie wyrwac z domu do bylejakiego faceta. Innych przypadkow nie ma. A juz smiech mnie bierze jak czytam o modelce zuaroczonej w brzydalu. Ale was ponosi fantazja

Gość gość
A jednak jest taki przypadek kiedy ktos ma charakter wywrotowca i lubi zyc inaczej niz inni oraz uwielbia szokowac i buntuje sie przeciwko stereotypom, a kocha gleboko i intensywnie i nie pozwoli by cokolwiek stanelo na drodze milosci ani ludzkie jezyki a wrecz jestem dumna z tego ze wszystko mam bardzo oryginalne i sie wyrozniam a nie podazam za tlumem jednakowo myslacych...fuuu...nuda. Kocham takiego mezczyzne cgetnie wyjde za niego za maz jesli mi sie oswiadczy. To bylby najpiekniejszy dzien mojego zycia.

Gość gość
lecz sie na nogi bo na glowe juz za pozno Tych twoich bajek to nikt nie czyta bo to smieszne i glupie jest. Nie wiem kto jest naiwny by w takie bzdury wierzyc

Gość gość
Milosc nie wybiere - pamietaj.

Gość gość
dziś Ale marzysz o tym nie?

Gość gość
Kochalabym go.