Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Modelllex

Modelka zauroczona w brzydkim facecie

Polecane posty

Gość Modelllex

Cześć, piszę do was z nietypową sprawą. Od miesiąca spotykam się z pewnym mężczyzna, starszy o 8 lat ja 25, on 33. Bardzo mu na mnie zależy, nie pozwala mi za siebie płacić, kupuje kwiaty, gotuje dla mnie, ciągle dzwoni, pisze, planuje wspólne wakacje, przedstawił mnie już znajomym, nawet przełożonej ☺️ Sprawy wymknęły się trochę spod kontroli i mamy za sobą już nasz pierwszy raz. Było super nawiasem mówiąc ale do rzeczy: ja byłam modelka, on na pewno nie był modelem. Problem polega na tym, że on nie jest atrakcyjny. Łysieje (słabo to wygląda), ma problemy skórne, jakby czerwone blizny... Słabe zęby (ale ma niby robić licówki) nosi okulary, ma brodę... Gdy go poznałam chciało mi się z niego śmiać, kompletnie nie mój typ ale ujął mnie swoim charakterem i z czasem zaczął mi się podobać ale boje się opinii innych, widzę spojrzenia ludzi jak idziemy za ręce, ich spojrzenie mówi, co ona w nim widzi, widzę spojrzenia innych facetów których spojrzenie mówi what the f**k. Boje się opinii moich znajomych... W końcu ja jestem uważana za delikatnie przewrażliwiona na punkcie swojego wyglądu... A tutaj taki facet... Boje się też, że z czasem znacznie mi to przeszkadzać a nie chce go urazić lub skrzywdzić, dobrze mi z nim... Co o tym myślicie?

Gość gość
Bedzie ci to przeszkadzac, zrob test i pokaz go, zapros paru znajomych.

Gość gość
Albo masz go dla znajomych albo dla siebie jak dla znajomych to go zostaw a jak dla siebie to zeń sie i nie piertol,tafisz na ładnego gupka co cie bedzie talko dymal i bił to znowu bedziesz niezadowolona ,was baby ciezko pojąć:-P :-D

Gość gość
Pomoz mu o siebie zadbac. Ja tak zrobilam ze swoim facetem i teraz wyglada swietnie. Ladnego mezczyzne latwo jest znalezc ale dobrego mezczyzne to ze swieca szukac.