Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie szukać kochanki.

Polecane posty

Gość gość

Dzień dobry. Mam prośbę. Gdzie przez internet mogę znaleźć kochankę z dla układu czysto seksualnego? Wolałbym związek, miłość. Jednak nie ma. Mam ochotę na seks. Może pójdę ta drogą. Proszę o wskazówki. Pozdrawiam.

Gość gość
poderwij dziewczye. badz miły, czuły, dotykaj, opiekuj sie, bedziesz ją miał. Ale badx czysty, ładnie ubrany, higienicnzy! Póki co jedz na prostytutki. roksa pl ale używaj kondomu do seksu oralnego, konkdomu nr II do seksu koitalnego, kondomu nr III do seksu analnego!

Gość gość
Czysty sex możesz mieć z d****** Agencje bez problemu znajdziesz w necie. Jeżeli chcesz czegoś więcej (tak układy f****ng friends) są wśród nas ... to musisz popracować nieco więcej niż kilka kliknięć w klawiaturę i ustalenia godziny spotkania. Jak pragniesz związku - tu pełne wyzwanie- to prace zaczynasz od siebie. I zastanawiasz się co możesz dac danej osobie, co możesz jej zaoferować.

Gość gość
Mam zasady. Nie płacę za seks Uważam jestem fantastyczny do związku, lecz nikogo takiego do siebie nie widzę. Bez rozwodzrnia Układ seksualny jest tu najlepszy. Proszę mi powiedzieć gdzie szukać? Jestem z Górnego Śląska.

Gość gość
Na pewno nie tutaj. Tu siedzą sami faceci

Gość gość
WIIiIDMAAK ty gnoju!!!!

Gość gość
9,10 zgłoszony za sarkazm!!!!

Gość jestem jaka jestem ze Śląska
Ile masz autorze lat? :) Ja też Śląsk 😘

Gość gość
Wkrętarki :-) Liczyłem na jakieś strony, nie wiem no Mam piękne oczy usta, jestem przystojny, czuły, szczupły, wysportowany. W łóżku jestem 10/10. Nie zagafaujd live. Nie lubię reakcji odmownej.

Gość gość
jestem jaka jestem ze Śląska Ja jestem ze Śląska 24lata odezwij się na maila mati2494@o2.pl