Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rady dla singelek

Polecane posty

Gość gość

Mam kolezanki ,ktore sa singielkami i moim zdaniem to przez to ze maja nieralistyczną wizje milosci ,zauroczenia i związku .Pod tymi względami mają mentalnosć nastolatek .Marzą że będzie jak na filmach romantycznych i oczywiscie ze od razu poczują wielkie bum i motylki w brzuchu .Niestety w zyciu tak nie ma i zwiaxki to tez nie bajka i trzeba na to pracowac,isc na kompromisy i oczywiscie przyzwyczaic sie ze zycie codzienne nie bedzie raczej super romantyczne .Jezeli o mnie chodzi ,to nigdy w oblokach nie bujalam .Myslalam zyciowo i skupialam sie na tym zeby facet byl madry zyciowo ,w miare zaradny ,dobry ,zebym umiala sie z nim dogadac i zebym go lubiala i dobrze by bylo zeby z wygladu nie strarzyl i tyle Nie musi byc od razu wielka namietnosc .Super na tym wyszlam bo mam fajnego faceta ,a moje kolezanki nadal same i dalej czekaja na na ksiecia

Gość gość
A niech sobie są singielkami, może jest im z tym dobrze. Co cie to obchodzi? Nie wtrącaj się do cudzego życia.

Gość gość
Niektórzy czują wielkie BUM, choć dla mnie to zakochanie, a nie miłość. Ale kim Ty jesteś by innym mówić, jak żyć? Każdy ma prawo popełniać błędy na własne życzenie...