Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mąż mnie zostawił bo utyłam po ciąży i waże 75kg na 168cm

Polecane posty

Gość gość
no to nie ma co sie żalić, tylko czas sie rozwieść i pozbawić męza praw do dziecka, skoro i tak nawet przez telefon ni pyta, czy dzieciak zyje to nie ma po co ciągnać tej fikcji bycia w związku. A co do siebie, to jak chcesz to sie odchudź, ale dla siebie i własnego dobrego samopoczucia

Gość gość
Biegałam bardzo dużo, 5 razy w tygodniu po 10_15 km łącznie ranem i wieczorem. A cwiczenia były do tego. Masz rację im więcej trenujesz tym bardziej wysmuklasz Sylwetkę i pierwsze co ci spada to piersi i tyłek. Źle się czułam bo przez to piersi zrobiły mi się jak mikrusy a zawsze miałam c.

Gość gość
Nie sądzę,żeby nadwaga była przyczyną, chyba że wyjątkowo pusty człowiek się trafił. Nie ma czego żałować, podjął decyzję to i ty podejmij o rozwodzie. Ja też mam nadwagę, waże około 76-78 kg przy 175 cm, co roku na wiosnę dietuje się i schodze do 70-73kg, ale 6 z przodu nie było od 10 lat, tak mi się poprzestawialo po 30-tce, bo wcześniej było pięknie-58-60-65 kg. Trudno, czy to słaba przemiana materii czy inne powody, nie dam rady się ciągle glodzic, ćwiczyć, niedojadac. Modelką nie jestem, ale mam normalne ciało, bez celulitu i obwislego brzucha, noszę 40-42 i już nie walczę a mąż ciągle tak samo mnie traktuje. Mam 39 lat, dorastające dzieci, dbam o wygląd i nie uważam się za grubą. A jeżeli miałabym coś z wagą robić to na pewno nie pod dyktando męża.

Gość gość Marta Z
napisać ci szczerze... jak facet coś taskiego robi, to po prostu nie zasługuje by miec taką żone... kup Slimunox, ze spokojem schudniesz i znajdziesz sobie takiego co pokocha ciebie i dziecko.