Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brzydka i kulawa

Polecane posty

Gość gość

Nigdy nikt mnie nie chciał A teraz do tego jestem jeszcze kulawa. Czasami życie jest niesprawiedliwe. Tak bardzo i smutno.

Gość gość
Proszę opisz jak najlepiej siebie pomijając swój wygląd.

Gość gość
Spokojna, uwielbiam fotografie kocham życie ale boję się żyć. Jak się denerwuje to bardzo szybko mówię. Jestem typową wagą z jej wadami i zaletami.

Gość gość
No i super. Teraz załóż profil na jakimś profilu randkowym i wklej to w opis siebie. Zdjęcia nie musisz dawać. Myślę, że znajdą się osoby, które ten opis zainteresują, a jak komuś się nie spodobasz to wymianie zdjęć i nagle przestał Cię lubić to znaczy , że nie był Ciebie wart. A ja jestem bardzo ciekawa jak wyglądasz, że tak określiłaś swój wygląd. Możliwe, że podobnie do mnie a jednak mam męża i to dosyć przystojnego. Może trochę wiary w siebie.

Gość gość
Kiedyś sąsiadka powiedziała mi prosto w twarz, że na starość będę taka brzydka jak mój tata. W pracy niby się podobała jednemu chłopakowi ale nigdy nie podszedł i nie powiedział mi, że chciałby się umówić. Dziewczyny z pracy śmiały się, że mam cichego adoratora. Kiedy sukienkę zakładam do pracy to słyszę głupie teksty od dziewczyn z pracy "noo nie wiedziałam, że tak możesz wygladac" kiedy zaczęłam się malować sama dla siebie bo lepiej się czuje to były zaraz pytania czy mam kogoś, że tak się stroje. Panowie z pracy przy mnie oceniają moja wagę, albo mówią mogłabyś mniej jeść.

Gość gość
Ja się nawet nie maluję więc już na pewno wyglądasz lepiej. Chociaż ja nadrabiam wagą 51 kg.

Gość gość
No i mówię Ci załóż ten profil.