Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie 34latka moze znalezc faceta?

Polecane posty

Gość gość

Poddajcie pomysly: portale przerabiane I nic, internet wiadomo, szybkie randki przychodza dziwne typy. Imprezy? Nie jestem tym klubowej dziewczyny.

Gość gość
Mozesz mnie. Ja tez nie wiem, gdzie mialbym poznac taką jak Ty, pozostają sympatie itp strony i spotkania w ciemno. Nie wiem, czy Ci wiekowo bym pasowal, 41, ale z wygladu oceniany na duzo mniej.

Gość gość
Znajomą po rozwodzie 34 lata z kilkuletnim dzieckiem poznała faceta na Badoo. Są ze sobą rok i chcą się zareczyc. Wiadomo na różne typy można trafić ale jak się nie próbuje to się nie przekona.

Gość gość
Nie wiem, ja i prawie wszystkie znajome poznałysmy przez Neta, ale jak Ci to nie pasi, to nie wiem... moze w kosciele albo na pielgrzymce?

Gość gość
Internet sama nie wiem. Na wielu bylam juz randkach. Kolego 41 lat jestes?

Gość gość
I widzicie nawet ktos z dzieckiem potrafi:). A ja sama z czysta karta, porzadna nie:)

Gość gość
Jestem, tez jestem czysta karta. Moze kilkanascie spotkan z netu i nic dalej. Bo za bardzo kazdy chce i za bardzo kazdy odrzuca a poza tym co sie dziwic jak to i tak prawie w ciemno.

Gość gość
W ciemno to prawda. Zwykle to prawie w ciemno. Ale tez no przy spotkaniu albo to cos jest albo nie ma. I to z obu stron:). Skad jestes?

Gość gość
kujawsko pomorskie

Gość gość
Ja małopolskie. I tak to właśnie też u mnie wygląda, gdy trafi się na kogoś "ok" na pozór:).

Gość zielona kawa 40
Jeżeli pracuje, nie pali, nie pije, jest gospodarna znajdzie wszędzie faceta 🌼:)

Gość gość
Szkoda, juz Cie zaczynalem lubic.

Gość gość
Wypisz wymaluj ja. Do tego umie gotować, jest spokojna, z poczuciem humoru, z dobrego domu. Nawet samochód ma. I nic:)

Gość gość
I mam jeszcze jedną nieodparta zaletę, ale o niej pisac nie bede:)

Gość gość
Znaleźć może wszędzie: w klubie, pubie, kinie, teatrze, sklepie, na spacerze, na basenie, siłowni, bibliotece itd itp. Wystarczy zagadać faceta, który wpadnie nam w oko. Wystarczy chcieć.

Gość Magdalenka23
A ja mam 23 lata i co i nie miałam chłopaka. Nie pije,nie pale, pracuje, samochodu nie mam niestety. Internet trochę się boję a miałam już wiadomości od facetów ale nie zaryzykuje pisania z nimi.

Gość gość
Najlepiej zabunkrujcie się w domach i nigdzie nie wychodźcie i z nikim nie utrzymujcie kontaktu.

Gość gość
W domu starców?

Gość mirabelka55
Może spróbuj szybkich randek :) Sprawdź sobie speed-dates.pl, ja tam poznałam swojego chłopaka i myślę, że to jest to <3

Gość gość
Na dworze tylko nie pod monopolowym :)

Gość gość
Jest duża konkurencja mamuśki polują :p

Gość gość
Czasem udaje się przez rodzinę lub znajomych. Pamiętam, jak jeszcze dzieckiem byłam, kolega taty "rozglądał się", a z mamą pracowała już nie taka super młodziutka panna. Zaprosili ich na imieniny mamy do nas, a oni... Dzisiaj mają 2 dzieci, są małżeństwem. Moi sąsiedzi mieli znajomych. Jedni z tych znajomych mieli córkę, a drudzy syna. Oboje w wieku porównywalnym, po studiach, średniej urody. Też zaprosili znajomych "z dziećmi" na imieniny sąsiadki. I tamci też się "spiknęli" i są małżeństwem. Koleżanka z pracy poznała swojego kuzyna ze swoją koleżanką, która wprost powiedziała, ze jeżeli znamy kogoś "odpowiedniego", to ona jest chętna. Też już są małżeństwem.

Gość gość
Jedno jest pewne w domu nie znajdziesz :) jakiś w szafie siedzi, musisz wyjść na dwór i do ludzi.

Gość gość
Swaty mnie przerazaja:)

Gość gość
z mojego doswiadczenia nigdzie ;/

Gość gość
Jak chccesz wiedziec w jakim miejscu masz szansę poznac miłość , kiedy i jaki on będzie, czym się będzie zajmował,jak będzie wyglądał, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
czemu faceci tak nie szukaja jak doradzaja kobietom tylko siedza na forum dla kobiet i narzekaja ze krolewna spelniajaca ich wymagania jeszcze nie spadla z nieba