Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćJK

Kompleks, czyli rozmiar penisa

Polecane posty

Gość gośćJK

Cześć, od pewnego czasu mam poczucie, że mój penis jest za mały. Przeczytałem już tyle tematów i statystyk, że nie wiem już co jest prawdą, a co nie. Długo zbierałem się, aby zapytać swoją dziewczynę co sądzie o "jego" rozmiarze, ale nie mogę się przemóc. Piszę więc tutaj. Wykonałem parę prawidłowych pomiarów i moje średnia wymiary w gotowości bojowej to 17,3cm długości i 12,1cm obwodu. Czy według was jest to ok rozmiar? Dzięki za odpowiedzi!

Gość Groźny pederasta
Jest OK :classic_cool:

Gość Tamta dziewczyna
Jak dla mnie, bardzo dobre wymiary :)

Gość gośćJK
Dzięki za odpowiedzi, od razu lepiej :)

Gość gość
Może i masz na długość całkiem sporo to w obwodzie słabo. Liczy się obwód bardziej od długości. A duży penis to nie tylko długi ale i gruby.

Gość gość
Mam 14,5 długości przydało by się ze dwa centymetry więcej. Za to obwód to 13,5 tu nie mogę narzekać. Trzeba się cieszyć z tego co się ma.

Gość gość
Przez wiele lat zmagałem się z kompleksem rozmiaru penisa przez co moje życie seksualne praktycznie nie istniało. Byłem już bliski poddania się kosztownej i nie do końca bezpiecznej operacji. Na szczęscie w odpowiednim momencie trafiłem na Member XXL produkt naprawdę działa! Stosuję go dopiero przez 2 miesiące a mój penis jest już większy o 3cm http://nplink.net/kV3xzEzE