Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po czym poza wygladem oceniacie czy facet jest dla was atrakcyjny?

Polecane posty

Gość gość

Mam na mysli sytuacje kiedy niewiele o nim wiecie

Gość gość
Czasem od razu jest chemia

Gość gość
Jesli jest chemia to atrakcyjnosc jest automatyczna, seksualna. bez analizowania.czysta biologia.podobno wtedy jest dobre dopasowanoe genowe. na pierwszy rzut oka ocenia sie wyglad. tak poza tym zachowanie, kultura wypowiedzi, glos, usmiech- taki wdziek. Potem jakim jest czlowiekiem.charakter.podejscie do zycia ale to juz cos trzeba wiedziec o cZłowieku

Gość gość
Czyli moze sie okazac, ze spodoba wam sie facet, ktory jest przystojny, zachowanie, kultura, glos, fajny z charakteru i zabujacie sie w nim a dopiero potem okaze sie ze np nieudacznik pod względem życia zawodowego i co wtedy? Mialyscie takie sytuacje?

Gość gość
18:38 To wtedy olewaja, wiem bo ja jestem takim facetem.

Gość gość
Oczywiscie,ze tak. mnie bardzo pociaga jak facet jest inteligentny i troche romantykiem

Gość gość
A jak bardzo jestes nieudacznikiem? :p zarabiasz ponizej 10 tys, ponizej 5 tys, czy ponizej 2 tys? Bo dla roznych kobiet rozni beda nieudacznikami :P

Gość gość
gość dziś Ale co oczywiscie, ze tak?

Gość gość
18:43 No około 5 do ręki

Gość gość
gość dziś Zarabiasz 5 tys na reke I ty nazywasz siebie az nieudacznikiem?!? Ile masz lat? Przeciez zarabiasz wiecej niz jakies 70% Polakow-no bez jaj! Moze szukasz w sferach samych bizneswoman, ktore same zarabiaja duzo wiecej?

Gość gość
O przepraszam, zarabiasz wiecej niz 89 % Polakow. Tyle co ty albo wiecej zarabia 11% Polakow. Idz ty sieroto!

Gość gość
Jest tu kto?

Gość gość
Żalisz sie czy chwalisz?

Gość gość
Facet z kasą zawsze bedzie atrakcyny, bo zapewni bezpieczenstwo dziecku, duza kasa swiadczy o jego zaradnosci. Wysokie stanowisko wzmacnia poczucie władzy i prestiżu, nie tylko jemu ale i jego partnerce.

Gość gość
18:50 Mam lat 25. Nie szukam bizneswoman ale kobiety inteligentnej a talich mało. Te co poznaja maja tyle co ja albo mają bogatych facetów

Gość gość
po jego zachowaniu ktore nam odpowiada lub nie

Gość gość
'nieudacznik pod względem życia zawodowego' co to niby ma znaczyc?

Gość gość
Podejscie do zycia to jest np. Dbanie o zdrowie, nie palenie, picie alko tylko okazyjnie, praca, dbanie o rodzine. Jakies rozsadne myslenie, planowanie, ogarniecie. A nie facet >25 nie wie co chce robic, nie pracuje nie studiuje, imprezy, piwko rureczki i fb. Albo >30bez pracy, obija sie itp. Albo zapasiony albo pije i pali. To dlaczego ktos ma byc z takim zlowiekiem ktory nie dba o siebie., o zdrowie, nie ogarnia podstaw. No moze jak ktos chce sie poswiecac, meczyc i nianczyc doroslego faceta to jego-raczej jej sprawa...

Gość gość
Zachwyca cie, po prostu.

Gość gość
Dla mnie nieudacznik zawodowy to osoba bez stalej pracy, albo nie bedaca w stanie sama sie utrzymac. Obijajaca sie. Czlowiek zdolny do pracy ale leser i obibok. Nie oceniam rodzaju pracy (ale nie mowimy tu o prostytucji itp.), bo ludzie sa rozni, maja rozne pochodzenie, warunki w zyciu itp. Poza tym, np. Osoba opiekujaca sie niepelnosprawnym dzieckiem to inna sytacja.

Gość gość
Moze sie ktos podobac na pierwszy rzut oka. Ale podobanie to nie wszystko. A na pewno nie zakochanie i milosc. Do tego trzeba sie poznac troche :)

Gość gość
Nie moze zachwycac osoba nie odpowiedzialna. To jakby sie w nianke bawic. Dorosly czlowiek ma ogarniac swoje zycie, lepiej lub gorzej. A nie humory jak rozwydrzony nastolatek.

Gość gość
Czy ma poczucie humoru, czy ladnie sie usmiecha jest wesoly energiczny rzutki meski uczuciowy wrazliwy delikatny tez w sensie czuly