Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dacie wiarę, że mm 29 lat i...

Polecane posty

Gość gość

- żadnych doswiadczeń z mężczyznami - nigdy nie mialam faceta - nigdy się nie całowałam nawet - mieszkam z mamą - mam jedną przyjaciółke, ale się od niej oddalam na własne życzenie - nie czuję najmniejszej potrzeby kontaktów z ludźmi - nie spotykam się ze znajomymi WCALE - spotykam sie z przyjaciółką raz na dwa miesiące, bo mi się nie chce częściej. Jestem dzikuską. Ciągle tylko pracuję i nie mam chęci, aby prowadzic życie towarzyskie i szukać faceta. Czy jestem przegrywem?

Gość gość
Tak, powinnaś puszczać się od liceum, złapać męża na ciążę, zdradzać go, kłamać i poniżać ludzi, być obłudna, wtedy byłabyś wygrywem..

Gość gość
wierze tylko lekarzom oni sa wspaniali i uzdrawiaja

Gość gość
a chcialabys kogos miec?

Gość gość
Przecież nie każdemu ułożyło się od młodych lat. Uważam że masz szansę stworzyć szczęśliwą, kochającą rodzine tylko potrzeba wykazania się chęciom i determinacją aczkolwiek nic na siłę. Pozdrawiam i życzę spełnienia

Gość gość
właśnie z jednej strony chciałabym, ale jak sobie pomyślę, że to wymagałoby wysiłku, angażowania czasu itd. to mi się odechciewa. Czuję się spełniona, jeżeli chodzi o życie zawodowe. Zarabiam dużo, myślę, że nawet ponadprzeciętnie, i może dlatego skupiam się tak bardzo na pracy. Ale czas leci, matka umrze, przyjaciele pozakładają rodziny i myślę, że kiedyś obudzę się i dojdę do wniosku, że zjebałam. Zjebałam, bo powinnam sie w jakąkolwiek relację międzyludzką zaangażować.

Gość gość
a w jakiej branzy pracujesz, ile zarabiasz?

Gość gość
To tak jak ja tylko jestem samcem i mam 150tys oszczędności :)

Gość gość
Napisałaś o mnie, tylko z tą różnicą że mam 34 lata. Może i bym chciała z kimś założyć rodzinę, tylko po co? Tyle słyszy się o zdradach, podwójnym życiu, kompromisach, z dziećmi same obowiązki itp. i już mi się odechciewa. Za leniwa jestem. Nie muszę się z niczego tłumaczyć, dostosowywać. Mam czas tylko dla siebie. Czysty egoizm

Gość gość
21.27 Dobrze myślisz i zrób z tym coś czego pragniesz, co jest Ci przeznaczone. Szkoda lat których nikt Ci nie zwróci.

Gość gość
dziś mam takie same myśli i jestem jak ty tylko 30 lat i samiec, dużo masz oszczędności?

Gość gość
oszczędności mam sporo, spokojnie by starczyło na kilkupokojowe mieszkanie w stolicy. Czuję stabilizację, wiem, że nie muszę patrzeć na nikogo. Chciałabym może kogoś mieć, ale tak jak mówię - jestem za wygodna. Gdyby od razu znalazł się ktoś konkretny i wszystko poszłoby migiem, to może i bym się cieszyła. Może. Nie wiem do końca.

Gość gość
w jakiej branzy autorko pracujesz?

Gość gość
dziś w stolicy to z pół miliona? Ja mam 150tys gotówki i 100tys w działalności czyli ćwierć.

Gość gość
w reklamie. ale w każdej branży można zarobić, jeżeli się zapieprza, a ja zapieprzam niekiedy od rana do nocy.

Gość gość
A z mieszkaniem tzn majątkiem matki ile masz mi wychodzi 400 bo u nas mieszkania niezbyt drogie.

Gość gość
Hej, chciałabym zaprosić was do wzięcia udziału w konkursie w którym do wygrania jest voucher do Domino's Pizza link tutaj: http://odbierzvoucher.ga

Gość gość
Hej, chciałabym zaprosić was do wzięcia udziału w konkursie w którym do wygrania jest voucher do Domino's Pizza link tutaj: http://odbierzvoucher.ga

Gość gość
dziś a ja mało zarabiam ale dużo oszczedzam w takim stylu życia jak w temacie więc co roku dochodzi 10-30tys zł

Gość gość
jestes dziewica, masz powodzenie?

Gość gość
Jestem prawiczkiem :)

Gość gość
Chyba pierwszy raz spotkałem oszczędna kobietę jak ja a nawet bardziej. Pewnie uzbieramy po milionie i zmarnujemy sobie życie :)

mam bardzo podobnie, ale ja bym brykała na imprezach i piła i brakuje mi przytulacza, ale radzę sobie;) bardzo doceniam istnienie oraz charakter forum Kafeteria.

Gość gość
To ja tez jestem takim dzikusem.Do 28 bylem sam.Zero doswiadczen.Potem popełniłem związek z maskującą się modliszką i teraz nie licząc kilku epizodow jestem dalej sam.Tez praca ale i mam hobby.Gdyby znalazła się dzikuska o podobnych hobby to po co nam rodzina i dzieci skoro z resztą dzis dziecko plus szczepienia przymusowe to sporo stresu moze byc i udręki.Ja wolę spokój i jakąś synergiczną kobietkę dla siebie.Dodam że nie pale nie piję.