Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem wściekła nie mam planów urlopowych zostało 2 tygodnie

Polecane posty

Gość gość

Mieliśmy jechać gdzies na spontanie w lipcu. Dziś znalazłam ofertę do Grecji wyszło 6tys. Mąż stwierdził że to dużo. Zgadzam się Ale niestety takie są ceny..I albo jedziemy albo szukamy coś innego. Oczywiście on sam nie wie czego chce..nie potrafi się zadeklarować czy zagranica coś czy góry czy może czy agroturystyka..ja nie chce sama decydować bo potem będą fochy że to jest nie tak. Musiałam się wygadać.

Gość gość
ja tez nie mam, bo nie ma z kim jechac... kurde. obejrzałam te last minute i sa nawet do Grecji ze sniadaniami za np. niecałe 700 zł.. ale bym pojechała, ale pokoje dwuosobowe

Gość gość
ja od lat nie bylam nigdzie na urlpie i jakos zyje.

Gość gość
rezerwuj ta Grecje, faceci maja zawsze problem, a zostaniesz bez niczego. Ja rezerwuje zawsze wszystko sama i jedziemy i jest dobrze :)

Gość gość
a powiedzcie, bo ja zupełnie zielona, jak to wszystko wygląda, zeby zrobic rezerwacje trzeba miec karte kredytową? Bo ja mam tylko zwykła płatnicza, Maestro chyba..

Gość gość
Możesz zrobić rezerwację i zapłacić przelewem.

Gość gość
No tak ale wypada sprawdzić biuro czy stan hotelu. Bo po opiniach można dużo wywnioskować

Gość gość
Serio 6 tys ja byłam 2 tygodnie temu w Grecji na Chalkidiki za 4 os rodzine zapłaciliśmy 4400 allinclusiv hotel 4 gwiazdki nowy w tym roku wyremontowany od podstaw.Zarezerwowalam w środę w sobotę lecieliśmy.Robisz rezerwacje dostajesz nr konta wpłacasz przelewem wysyłasz potwierdzenie przelewu.Dostajesz umowę na e mail drukujesz podpisujesz,szanujesz odsylasz i gotowe.Umowe zabierasz ze soba,ale odprawa jjest bez biletowa wszedzie posługujesz się dowodem osobisty i w hotelu i lotnisko

Gość gość
A ile dzieci mają lat? Pewnie małe, bo za moją 12 letnią córkę płacę jak za osobę dorosłą. A i w wakacji są zupełnie inne ceny. Oferta dla naszej trójki tylko ze śniadaniem to najmniej 4500 pln + pozostałe wydatki to będzie razem koło 7000. Tyle samo nas kosztowała Bułgaria i Chorwacja. Macie jakieś ciekawe oferty? Właśnie szukam na sierpień.

Gość gość
6 tyś. to dużo na Grecje, szukaj lepszej oferty :) Są teraz takie fajne lasty, ze nic tylko brać, ale za chwile ceny idą w górę bo wakacje

Gość gość
Ktoś tu piszę, że był teraz tanio w Grecji z dziećmi. Owszem, bo to właśnie jeszcze nie wysoki sezon. Oferty lipiec/sierpień i tak schodzą więc last minute nie są tak atrakcyjne:) My latamy czerwiec/wrzesień, bo i ceny lepsze, pogoda lżejsza i trochę mniej tłoku

Gość gość
We wrześniu na Krecie lało nam 4 dni...

Gość gość
Bo każdy w wakacje powinien robić to co chce. Ciszę i spokój to ja mam na codzień, a Polske zwiedziłam juz wystarczająco.

Gość gość
Ja zawsze czekam na ostatnią chwilę last minute. I właśnie tak 3,4dni przed wylotem rezerwuję i płacę, zawsze się coś znajdzie. Moi rodzice polecieli na Krete za 1250zł od osoby do hotelu 4 gwiazdkowego all inclusive na tydzień wczoraj. Także jakbym miała 2 tygodnie to bym się jeszcze nie rzucała. Tylko musicie postawić na jakiś wyjazd czy za granicę czy w Polsce i wtedy szukać.