Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćlola

Wakacje jechać czy nie?

Polecane posty

Gość gośćlola

Witam dostalam w pracy tylko 6 dni wolnego i mam mozliwosc wyjazdu do Włoch na krótkie wakacje jednak sie wacham bo musiałabym jechac w obie strony autokarem a to jest za kazdym razem ok 22 godz jazdy czyli z tych 6 dni zostaje tylko4 .Zastanawiam sie czy tonie za krotko i ja wroce bardziej zmeczona po tej eskapadzie niz przed urlopem .jest sens takiego wyjazdu czy lepiej nie jechac? Ps: nie proponujcie mi samolotu bo akurat. W tym terminie.mi nie pasuje zaden zarowno pid względem finansowym i czasowym

Gość gość
Jeżeli to wycieczka to czas jest typowy i dużo można zwiedzić. Zmęczona na pewno będziesz, ale wrażenia wspaniałe. Ja wybieram już samolotowe wycieczki, ale kiedyś jeździłam na autokarowe i dobrze wspominam a teraz autokary super, nie te co kiedyś rozklekotane. Moja córka ostatnio była w Walii autokarem i wcale nie zmęczona, spała, było wifi, toaleta, ekspres do kawy, oglądali film, karoke... mówi, że super się jechało. Także warto rozważyć nawet krótkie wakacje, na pewno lepszy urlop niż w domu.

Gość gośćlola
Jest tu ktoś?

Gość gość
toalety w italii kosztuja 1 eur.

Gość gość
1 euro?:( to strasznie drogo? mam sikać do podpaski?