Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

iPhone to przereklamowane g****o

Polecane posty

Gość gość

iPhone to przereklamowane g****o

Gość gość
Wiem dlatego nigdy nie miałem.

Gość gość
mam i jest w porządku. Samsung też niewiele mniej kosztuje jeśli nie jest zabytkiem ☺

Gość PleasureME
A ja się zupełnie z tym nie zgodzę. Choć może i niektóre wersje iPhone'a jak np 7, kóra praktycznie niczym się nie różni od 6 można nazwać przereklamowanym, to np tai iPhone 8 gniecie teleony o podobnych parametrach. Sam system iOS robi kawał świetnej roboty, dzięki temu teleony zupełnie nie ścierwią , a aplikacje od Appla są zawsze dobrze wykonane i bardzo intuicyjne. Także, ja polecam iPhone, i mimo, że jest drogi zawsze moiżna go otrzymać u operatorów sieci np Play

Gość gość
nigdy nie kupię srajfona! Apple działa jak sekta! 😡

Gość JaskółeczkaKuka
Sekta to jedynie kościół i wszlekie jego odłamy dla mnie ^^ Apple to jedyne marketing, ale systemu iOS nikt im nie ukradnie, a jest epicki. Sam mam Iphone8 w playu, która kupiłem kilka dni temu i jestem zachwycony. a miesięcznie ledwie koło 100 płace w abonamencie!

Gość gość
biedak

Gość gość
Byłam fanką marki Samsung, ale od kilku tygodni korzystam z iPhona 8 i nie ma się do czego przyczepić. Lepsze zdjęcia, filmiki, głośniki nie charczą, nic się nie zawiesza. Smartfony z androidem też spoko, ale ...

Gość gość
Piszesz tak bo cię nie stać plebsie iPhone nie jest dla każdego :)

Gość gość
Mam to gowno i jestem Zadowolona

Gość Mariolka90
Ale głupoty gadasz. Iphone to rzetelna firma sprzedające telefony neco z wygórowaną ceną jak na elementy, które w sobie posiada(ram procek, karta etc) jednakże płacisz głównie na system, który jest obędny! Ja mam sama iPhone 7 i nie zamieniła bym na żaden inny model! http://www.play.pl/telefony/apple/apple-iphone-7-32gb/

Gość Lusy

Zupełnie się nie zgadzam z taką opinią. Ja ciągle korzystam z tych telefonów, choć wiele różnych marek się przewinęło nawet iPhone 8. I uważam, że to bardzo stabilny system i przyjemny telefon, tym bardziej w synchronizacji z IMac'iem! W playu polecam wziąć w abonamencie, bo chyba najtaniej https://www.play.pl/iphone/