Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy można być biedną ,ale piękną?

Polecane posty

Gość gość
zo to za pytanie www.youtube.com/watch?v=V1uNg_GeUsM

Gość gość
U facetów młodych (z dużym popędem seksualnym) przejdzie, mało zwracają na to uwagę. Im starsza jednak kobieta to jednak takie zaniedbanie markowane ciuchami z lumpa, makijażem z najtańszych kosmetyków jest jednak świadectwem, że kobieta sobie średnio radzi na rynku pracy i nie ma sensu się z nią zadawać.

Gość gość
Nie trzeba mieć nie wiadomo ile kasy i kupować nie wiem jak drogich rzeczy, wystarczy nie wydawać na tandetę i mieć dobry gust, wtedy stylizacje będą wydawały się być z "najwyższej półki" i tak robią dzisiejsze dziewczęta właśnie ;) No i bardzo dobrze, przynajmniej dały prztyczka w nos egocentrycznyn projektantom mody z niebotycznymi cenami swych "markowych ubrań" oraz bogatym dzieciom bogatych rodziców, którzy czują się lepsi tylko dlatego, że rodzice mają więcej kasy.. a jak wiadomo można wyglądać lepiej niz ludzie bogaci nie mając aż tyle pieniędzy ;) bo to zależy przede wszystkim od urody, dopiero potem od "zadbania o siebie", no i co ważne, a co idzie na równi z urodą - od gustu, stylu i dobrego smaku, a na końcu od ceny ubrania, biżuterii i kosmetyków (jest wiele tanich, a dobrych kosmetyków).

Gość gośćagatka
Każdy niech się ubiera jak mu się podoba i tyle. Ja tez bym chciała np wszystkie ubrania z quessa ale muszę oszczędzać na sprzęt budowlany .

Gość gość
Piękna kobieta nie potrzebuje luksusowej oprawy bo ona sama jest luksusem. Dlatego w biednych krajach piękne kobiety to cenny towar, biedne rodziny sprzedają córki. Jak kobieta jest brzydka to za żadne miliony nie kupi urody.

Gość gość
gośćagatka dziś Wszystkie? W ten sposób nie dasz szansy Versace! :D ;) W każdym razie nie przeczę, że większość markowych ubrań jest piękna, natomiast ich ceny długo były absurdalne i niedostępne dla większości cywilizacji, dopiero konkurencja z Chin (o ironio!) zagwarantowała obniżenie cen i wprowadzenie na stałe w większości butikach wyprzedaży kurzących się na półkach sklepowych ubrań ;) Wielkie domy mody zaczynają bankrutować właśnie przez swój egocentryzm i zachłanność, a zyskują marki, które produkują piękne rzeczy, dobrej jakości o dobrym kroju i w pięknych kolorach sprzedając je w naprawdę przystępnych cenach.. Bez megalomanii.;)

Gość gość
gość dziś Tragedia, tym bardziej, że najczęściej sprzedawane są do burdelów.

Gość gość
trzeba polowac na promiki jak na jakims schaffashoes (podaje jako przyklad, bo wiem, ze ostatnio tam cos fajnego bylo;))

Gość gość
oczywiście, ja taka jestem :D jestem biedna jak mysz kościelna, oszczędzam na wszystkim, mam wrażenie że powinnam napisac o tym jakiś poradnik. Abonament? przeniosłam się do mobile vikings, taniej, lepiej i mam 15 gb internetu, zrezygnowałam z internetu stacjonarnego. Przeglądam wszystkie ogłoszenia z ciuchami za niską cenę, kupiłam maszynę do szycia za 50 zł tato mi ją naprawił i przerabiam ciuchy z lumpów. Kosmetyki? tylko promocje :D zarabiam 1600 zł w tym 750 mieszkanie i 400 zł studia. wiec mało na życie mi zostaje ale daje radę i wyglądam super :D

Gość gość
dzieki burek ale to ze kupuje w esprit to mnie chyba tutaj skresla

Gość gość
Widzialam wczoraj przepiekna dziewczyne.Czarne szorty i bluzka (mogla byc z lumpa), proste wlosy , makijazu nie zauwazylam(zreszta tanie polskie markowe kosmetyki sa rownie dobre jak drogie) , zadnych tipsow, na nogach jakies sandalki-paseczki , Bizuterie - miala cieniutki lancuszek ( moze jeszce komunijny :). Kazdy facet sie za nia ogladal, tym bardziej,ze miala piekny chód, taki królewski :) . Mozna!

Gość gość
Uroda i młodość obronią się zawsze. Ładna to założy byle co i będzie dobrze wyglądać. Ile ładnych dziewczyn się widzi w spodenkach, koszulce i zwykłych sandałach. Przy nich podstarzała, paskuda będzie wyglądać kiepsko bez względu na to ile tapety ma na sobie i w co jest ubrana. Tyle w temacie.

Gość gość
na bank facec***atrza na krolewski chód :D raczej na szynke na dole i mleczarnie u gory :D