Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile płacicie za wynajem

Polecane posty

Gość gość

Pytanie do mam które mieszają na wynajmowanym mieszkaniu . Ile płacicie za wynajem ? i jakie jeszcze oprócz tego macie opłaty?

Gość gość
Ja nie wynajmuję, ale mam dom na wynajem w warszawie i najmujący płacą mi 2600zł plus rachunki i mają remont zrobić, ok. 250zł miesięcznie (prąd i gaz) bo internet itd sami sobie płacą.

Gość gość
to zalezy od miejscowosci . Poznań wynajmuje 2 pokojowe ludzie płacą 1500 zł plus czynsz 600 zł i inne opłaty wg zuzycia

Gość gość
aaa i opłaty czyli gaz ok 50 mcznie , prąd ok 120 mcznie i internet i tv 60 mcznie

Gość gość
place $3000 miesiecznie jest male ale w dobrej dzielnicy los angeles tutaj robie filmiki o swoim zyciu wklejam linka zebys wiedziala ze prawda www.youtube.com/watch?v=V1uNg_GeUsM

Gość gość
w Poznaniu moja siostra 3 lata temu wynajmowala dom z 4 pokojami, w tym wielki salon, dweie lazienki, grodek garaz dwa balcony - placili prawie 4 tysiace. no ale ona I jej maz w sumei zarabiali wtedy ponad 15 netto miesiecznie. a nie chcieli kupowac bo mysleli o wymianie z pracy jej meza, bo I tak tez zrobili - teraz sa na dwa lata w Barcelonie na wymianei z jego pracy. ziostra po kilku meisiach tez prace dobra znalazla. I nawet sie wahaja czy nie jechac potem do Kanady ... maja jedno dziecko

Gość gość
3 pokoje kuchnia korytarz laziennka toaleta i malutki balkon 900 zl umeblowane. 3 osoby plus rachunki wedlug zurzycia. Male miasteczko. Miesięcznie wychodzi jakies 1300-1500 zl

Gość gość
Już nie wynajmujemy bo kupiliśmy, ale płaciliśmy ok. 780 euro ze wszystkimi opłatami za 72 m2 ze sporym tarasem w mieście ok. 100 000 mieszkańców.

Gość gość
Dokladnie 684 zł za 72 metry. 4 pokoje. Sypialnia, pokoj syna, kuchnia, lazienka, osobno jadalnia i duży salon. Mamy stały meldunek i umowe dozywotnia. Możemy sobie tu robic co chcemy. Wszystkie meble i sprzety sa nasze. Do tego 100 zl prąd, 150 w skali roku gaz, 70 zl za wodę, 60 śmieci za 3 osoby, 60 telewizja z internetem.

Gość gość
500 zł + rachunki też z 500 zł za dom nieumeblowany.

Gość gość
Małe miasteczko, 80m2, 2500 zł w tym opłaty, nowe budownictwo.

Gość gość
72 metry. 4 pokoje - -- to male te pokoje chyba/ nie pisze zlosliwie. ja mam 3 pokoje, 68 metrow I mieszkanie jest moim zdaniem male (mam dwie lazienki, ale jedna ta glowna to jest mala 2 x 2,8m a druga to w ogole, klitka, 1,5 x 2). a place za wynajem 1600/miesiac. duze miasto ale osiedle na obrzezach, I bylo nieumeblowane, meble mamy wlasne. odkaldamy na wkld wlasny by kupic mieszkanie wieksze. chcemy minimum 90 m kw. I 4 pokojowe.

Gość gość
Wrocław, 50m2, 2 oddzielne pokoje, 1720 zł odstępne+opłaty( za mieszkanie, woda, prąd, gaz)- to dla właścicielki. Wystrój - PRL :D 8km od centrum, ale z dobrym dojazdem tramwajami. Do tego sami opłacamy internet.

Gość gość
My wynajmujemy malzenstwu mieszkanie w Krakowie, placa 2000zl plus czynsz i oplaty, metraz 55metrow.

Gość gość
12:12 to i tak macie dobra cene, ja we Wroclawiu wynajmowalam kawalerke 28metrow za 1550zl plus oplaty.

Gość gość
U mnie w mieście 2 pokoje 1300-1400 zł plus opłaty - pewnie w 1800-2000 zł się ludzie zamykają. Miasto 25 tys.ale blisko Poznania i pewnie dlatego takie ceny

Gość gość
11:37 Nie nie są małe. Sa wystarczające. Jak ktos ma zagracone mieszkanie i zle urzadzone to i 100 metrow bedzie małe. Ja kocham puste przestrzenie. Mamy mało mebli, ale funkcjonalnych. No i rzeczy tylko potrzebne. Salon ma 20 metrów łóżko, dwa fotele, witryna przeszklona w połowie, na dole półki. Szafa dwudrzwiowa i duza komoda na ktorej stoi telewizor no i stolik kawowy i regal z książkami. Sypialnia 8 metrów - jest cudowna, przytulna. Tylko łóżko, poleczki na lampki i duza szafa do sufitu na wymiar ma metr glebokosci. Pokoj jest dlugi i wąski. Pokoj syna 15 metrów ma lozko pietrowe z biurkiem i szafą plus regal z ikei z pojemnikami na zabawki. Lazienka 7 metrów, prysznic, pralka, slupek, umywalka no i "tron" :P Jadalnia 10 metrów i tu jest stół z krzeslami i dwie komody takie wysokie. Kuchnia 9 metrów lodówka, kuchenka, zmywarka wiadomo i szafki. Malutki 3 metrowy przedpokoj, szafa jednodrzwiowa na kurtki i mala niska komoda na buty plus pufek do zakladania butów.

Gość gość
Prawie 1000 plus media.

Gość gość
10:36 to chyba musieliście zapłacic odstępne?

Gość gość
12:58 Nie. Mamy to mieszkanie po poprzednich lokatorach, którzy po prostu poumierali.

Gość gość
12:54 to gdzie trzymacie ubrania?

Gość gość
13:47 No myslalam, ze to oczywiste ze w sypialni w szafie haha :D

Gość gość
13:29 to nie rozumiem. Piszesz o wynajmie, a brzmi jak komunalne. To różnica wynajmować, a dostać.

Gość gość
13:49 Budynek jest prywatny. To nie jest mieszkanie komunalne. Na komunalne bysmy sie nie doczekali a dla rodziny 3 osobowej dają mieszkania 40 metrowe do kapitalnego remontu w jakich zapyzialych dziurach pełnych patologii. Dziekuj***ardzo nie skorzystam :)

Gość gość
Jakichś

Gość gość
13:52 wiem jakie mieszkania oferuja, to ci sie udało.

Gość gość
A no i za komunalne czyns byłby nie cale 500 zl w naszym miescie.

Gość gośćagatka
Ok 3 k za dom polskich zlotych

Gość gość
gość dziś Kłamiesz . Zadna prywatna osoba nie bedzie pakowała sie w taki układ.