Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Panowie jaki typ wyglądu kobiety to wasz ulubiony ?

Polecane posty

Gość gość

Np niebieskooka blondynka czy ciemnooka brunetka ? Opalone czy blade ? Seksowna czy delikatna? Podawajcie idealy wyglądu

Gość gość
I brunetka i blondynka, usmiech na twarzy, szczupla, wloski do ramion lub dluzsze i proste. Cos w oczach, takie iskierki. Tyleczek tez zgrabny. Ale:nie moze byc przy tym wredna, z cietym jezykiem bo to wszystko popsuloby calosc. Ale co sie dziwic, taka, na pewno nauczyla sie odpierac ataki setek mezczyzn. I z pewnoscia jest wybredna. (To ja, prawiczek i moje marzenia.)

Gość gość
Co wy macie z tymi prostymi włosami , falowane z grzywką są ładniejsze sama bym takie chciała mieć , proste włosy wyglądają jakby ktoś kondoma na łeb naciagnal, dlatego krece je sobie na szczotke

Gość gość
Hej, ale to tylko ideal, ktory zwrocilby moja uwage najszybciej. Wiadomo, ze kobieta zmienna jest i lubi zmieniac tez swoj wyglad. Byle tylki nie na rudo. I nie na jeza lub chlopca. Tak, falowane tez ciekawie wygladaja. Ale, ja lubie jak nie sa cale takie poskrecane.

Gość gość
A jak laska ma rzadkie włosy i do tego proste to już wogole tragedia , wygląda jakby lysiala

Gość gość
Nie znasz się rude dziewczyny są boskie a już szczególnie rude z lekkimi lokami, rudy kolor łagodzi rysy twarzy tak samo jak falowane włosy więc taka dziewczyna wygląda jak aniolek

Gość gość
Miranda kerr to ideał kobiety

Gość gość
Ale cos sporo tych rudych jest na portalach randkowych, wiem,ze nie chce ich wiekszosc facetow bo sie wyrozniaja i trzeba ten kolor akceptowac.

Gość gość
Bo wiecie z rudymi jest jak z ciastem udało się ale się nie dopieklo.

Gość gość
Brunetki mnie odrzucają , kobieta z ciemnymi włosami i oczami traci cały urok , wyjatkiem są azjatki

Gość gość
Musi mieć miłą buzię