Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem biedna i to odrzuca facetow.

Polecane posty

Gość gość

W tych czasach sa bardziej interesowni od kobiet. Nawet taki biedak szuka latwego startu czy sponsorki.

Gość gość
To prawda zauważyłam że jest bardzo dużo męskich materialistow, więcej niż kobiet

Gość gość
Z dala od takich ;)

Gość gość
Dla mnie nieliczy się to ile masz kasy ale to czy jesteś szczera uczciwa i pracowita, ale to z tym macie największy problem

masz rację faceci chcą tylko super laski z insta kąpiące się na jachtach w basenach jeżdżące furą ojca z majątkiem, takie chcą. tu będą c***isać że jest inaczej ale zważ, że tu siedzą tylko zdesperowani prawicy piwniczni którzy nie wiedzą, jak życie w społeczeństwie wygląda, a jest brutalnie oj bardzo. dla mnie jednak jest to bardzo niemęskie i taki facet sam siebie ośmiesza, często nawet takim dawałam do zrozumienia że wiem co im w głowie siedzi i że to żałosne, czyli bogata laska z instagrama im w głowie siedzi, a nie dobra ładna skromna dziewczyna. możesz się śmiać z mojego konta wiem że jest p******e, ale właśnie z taką myślą go kiedyś założyłam, by zwracać uwagę na coś, czego inni starają się nie dostrzegać. faceci to są niemęscy narcyzi i niemęscy materialiści straszni bo sami są niezaradni a mogą cuda niewidy pisać. szczególnie ci młodzi powiedziałoby się, że "przystojni" :o

Gość gość
A mówią że to kobiety lecą na kase

Gość gość
faceci to są niemęscy narcyzi i niemęscy materialiści straszni bo sami są niezaradni a mogą cuda niewidy pisać x Trafiłam tylko na jednego takiego przez całe swoje życie, a biedna nie jestem, wręcz przeciwnie. Faceci lecą na ''bogate'' nie dlatego, że zależy im na pieniądzach, ale dlatego, że taka po prostu o siebie dba, bo ma więcej możliwości. Ma lepszy 'look', w szerokim ujęciu. Natomiast, większość facetów, którzy związują się z kobietą zarabiającą więcej od nich, przejawia prędzej czy później poważny problem z podświadomym kompleksem niższości i urażonym ego, co zwyczajnie powoduje spięcia w związku.

Gość gość
autorko jak byś była bogata to też powinnaś ukrywać to i pokazywać się od strony ubogiej i biednej abyś poznała tego , który ciebie naprawdę kocha ..

Gość gość
to prawda www.youtube.com/watch?v=V1uNg_GeUsM&t=170s

Gość gość
a co w tym dziwnego? chyba wiązać się lepiej z kobietą, która ma minimum mieszkanie, jakieś perspektywy zawodowe, ja też mam mieszkanie, można oba sprzedać i kupić większe albo mieszkać w jednym, drugie trzymać pod potomstwo w międzyczasie wynajmować. życie ma się tylko jedno, nie ma co go tracić na nieustanne ciągnięcie partnerki niżej sytuowanej ku górze.

Gość gość
10:50 Typowe podejście egoisty materialisty :) Jak się człowiek zakochuje, to nie patrzy na majętność i stan posiadania, jest w stanie zrobić wszystko, by być ze swoją drugą połówką.

Gość gość
Dziwne że kobietom bardzo ciężko zakochuje się w biedakach. Pewnie, one przecież mogą sobie wybredzać, tylko facet musi brać wszystko co popadnie bo inaczej niedojrzały, materialista itp. Nudne jesteście :z tym bólem doopy :D. Jesteś biedna to czemu nie szukasz partnera na swoim poziomie? Albo niżej? Skoro miłość najważniejsza to przecież nie powinno być problemu?

Gość gość
Przestań cwaniakowac kobieta tak czy siak ma łatwiej znaleźć faceta , czemu ? Bo facet to PRYMITYW , wystarczy że dziewucha jest ładna i ZAWSZE się ktoś koło niej zakreci , więc sobie możesz pomarzyć ze znajdziesz piękna i z kasą bo taka to by na ciebie nawet nie naplula , ty się módl marzyciel amatorze kobiecych portfeli zeby cię biedna że średnia uroda chciała

Gość gość
Chodzi o to że faceci się boją że będą musieli taką biedną kobietę utrzymywać.

Gość gość
Nie jesteś biedną tylko brzydka :D gdybyś była ładna to by cię paru starych prykow chciało wziąć pod opiekę :D

Gość gość
21:00 bzdura a jak biedna dziewczyna pracuje to jak niby ja facet utrzymuje ?

Gość gość
Mamy w Polsce feminizm wiec niech kobiety utrzymuja mezczyzn

Gość gość
Faceci boją się że taka biedna mało zarabiająca dziewczyna leci na ich szmal

Gość gość
Mamy w Polsce feminizm niech kobiety się nie gola , gw//alca facetów i ich biją w głupi łeb :D

Gość gość
A jak zapomnisz babie ugotować obiad to za karę kopanie po jajcach i na łańcuch jak pies , tancz męska dziffko :D

Gość gość
Bzdura. Wiekszosc facetow ma to gdzies. Cos innego jest z toba nie tak...

Gość gość
Gdybyś była piękna to by się ustawiła chmara januszy biznesu żebyś była ich seks girl za pinionszki :D