Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy będzie widać brzuch w takiej sukience?

Polecane posty

Gość gość

Bede w 13 tygodniu, myślicie że będzie już coś widać? Może być ogolnie taka sukienka na wesele? To rozkloszowanie chyba zakryje brzuch? Jakie dodatki byście wybrały? Myslalam o butach i torebce nude i zloto brazowym makijazu. A paznokcie? Czy nadal panuje moda na kilka kolorów czy lepiej pomalować na jeden odcień? Wolałabym nie malować na kolor cielisty żeby nie zlało się z torebką. Bizuteria złota czy srebrna?http://www.orsay.com/dw/image/v2/BCBM_PRD/on/demandware.static/-/Sites-orsay-master-catalog/default/dwa1364876/467090/467090_98p.jpg?sw=370&;sh=560&sm=fit

Gość gość
Biżuteria z pereł jak to co przy dekolcie.

Gość gość
A mierzyłas już tą sukienkę? Bo ja ja kupiłam i uprzedzam że pasek w talii jest z niepodatnego materiału i potrafi ucisnąć. Który to tydzień teraz?

Gość gość
Bardzo ładna sukienka. W 13 tygodniu raczej nie widać brzucha, częściej się przybiera tak ogólnie w ciele.

Gość gość
Wszystko to sprawa indywidualna... Ja bralam slub w dlugiej obcislej sukience (ogolnie jestem wysoka i szczupla) a bylam w 17tyg i brzucha nie bylo widac. Ale np. moja bratowa jest nizsza i u niej od ok 12tyg juz bylo widac ciaze. Wiec zalezy od twojej budowy.. No i jesli to pierwsza ciaza to zwykle dluzej nie widac brzuszka. PS. Ladna sukienka- tylko takiego bolerka nie kupuj :)

Gość gość
Mierzyłam, narazie jest ok. Ale to dopiero 8 tydzien

Gość gość
Paznokcie fuksja lub czerwień. U mnie w 13 nie było widać

Gość gość
Biżuterii wcale nawet małych kolczyków w uszach.

Gość gość
Zgadzam się, sukienka świetna, ale też bym biżuterię odpuściła, najwyżej bardzo delikatną bransoletkę, ale i to raczej nie. A czy będzie widać brzuch- jeśli jesteś bardzo szczupła, a sukienka dopasowana, może się odznaczać jesli wcześnie wyjdzie. Ale zwykle na tym etapie jest co najwyżej poszerzona talia.

Gość gość
Autorko mam tę sukienkę i potwierdzam, że w pasie jest bardzo dopasowana. Ale z drugiej strony brzuszek rośnie na początku od dołu więc myślę, że spokojnie, ale już coś tam może być widać w tym kroju, bo dół luźno opada:)